Vedetele din România, mai emoționate decât copiii lor, în prima zi de școală

Ultima actualizare:

A început școala. Așa cum era de așteptat, rețelele sociale s-au umplut de fotografii emoționante cu copiii la școală, entuziasmați și unul mai aranjat decât celălalt. Click! a luat pulsul primei zile de școală în familiile vedetelor și vă prezintă câteva imagini!

Vedetele s-au întors, inevitabil, la școală, alături de odraslele lor
Vedetele s-au întors, inevitabil, la școală, alături de odraslele lor

Îmbrăcați cu hăinuțele cele mai bune, unii cu uniforme, alții fără, toți cu buchete de flori în mâini. Așa au pășit luni, 5 septembrie, în curțile școlilor, cei aproape 3 milioane de elevi care au început un nou an școlar.

În spatele lor, părinți, bunici, rude, prieteni, cu emoții la fel de mari, dar și cu propriile amintiri de pe vremea când și ei erau boboci. Anca Sînă Serea a avut o zi plină. Vedeta TV a început școala cu trei dintre copiii ei: Sarah (16 ani) e clasa a 9-a la Tonitza, Noah (10 ani) e clasa a 4-a și Ava (8 ani) e clasa a doua, în timp ce Moise (6 ani) și Leah (3 ani) sunt la grădiniță.

Vezi și: Anca Serea a serbat-o pe micuța Leah la piscină! Cine era să le strice petrecerea?: „Am stat cu emoții”

David (20 ani) studiază, de anul trecut, la o facultate prestigioasă din Olanda. „Prima zi de școală! Pentru unii este un nou început, pentru alții, o continuare a frumosului drum pe băncile școlii. Indiferent de vârstă, prima zi de școală este încărcată de emoții. Chiar dacă am trecut deja prin prima zi de școală de foarte multe ori alături de copii, de fiecare dată am sufletul la fel de încărcat de emoții, de fiecare dată mă simt din nou școlar, alături de ei", a scris Anca, pe Facebook.

Iana Novac, încurajări și pentru părinți

Prima zi de școală! Clasa a treia! Un tumult de emoții, trăiri intense și amintiri prețioase. Succes în noul an școlar, copilași! Dar și părinților le dorim un an ușor”, a fost și mesajul transmis de soprana Iana Novac, a cărei fetiță, Erika Maria Dobrotă (9 ani) a trecut azi în clasa a treia.

Fiica Ioanei Ginghină intră în clasa a opta

Ioana Ginghină e ceva mai obișnuită cu acest ritual de început de an. Ruxandra are 14 ani și e clasa a opta.

Actrița din serialul „Adela" și-a făcut o fotografie cu fiica ei, pe care a publicat-o pe Facebook și a scris următorul text lângă ea: „Să avem un an școlar ușor, zic. Voi copii bucurați-vă de acești ani minunați, iar voi părinți să aveți răbdare. Toate trec. Vă pupăcim!", a scris Ioana Ginghină.

Vezi și: Wow! Ce elegantă a fost Elena Băsescu în prima zi de școală a copiilor ei

Și prezentatoarea știrilor de la Prima TV, Livia Graur, a mers luni dimineață cu fiica ei, Renata, la școală. Livia Graur și-a pregătit fetița cu rechizite și haine noi pentru un nou an de cursuri.

Și fetele nu au uitat nelipsitul buchet de flori pentru doamna dirigintă. Renata are 9 ani și a început acum clasa a treia.

Fiica Majdei Aboulumosha, în clasa a treia

Tot clasa a treia a trecut și Jacqueline, fiica Majdei.

Clasa 3 ! Au trecut anii și mereu mă minunez cât de mare s-a făcut ea... fata mea. Să aveți un nou an școlar plin de bine! Plin de încurajări și de îmbrățișări. Să nu uitați să fiți proprii voștri eroi și să fiți buni cu colegii voștri. Jacqueline, mami, tu să nu uiți niciodată, că mami te iubește mai mult decât poți duce", a scris Majda Aboulumosha.

Nu rata nici: De azi, din nou în bănci! Modificările făcute de Ministerul Educației: cum se va desfășura noul an școlar?

Solistul trupei „Spitalul de urgență" e tată a doi copii, însă Dan Helciug l-a însoțit pe Luca, fiul său cel mare, care a început liceul. Luca a moștenit talentul tatălui său și a ales Liceul de artă. Solistul și fiul lui s-au înnoit și au mers împreună la deschiderea noului an școlar.

Fiul lui Dinu și al Deei Maxer, în clasa a V-a

În schimb, băiatul Deei și a lui Dinu Maxer a trecut la gimnaziu. Este frumos de pică și foarte talentat, așa că fetele vor face coadă la ușa lui.

Prima zi la gimnaziu... cum trece timpul! Succes, Andreas Maxer în noua clasă!!! Mulțumim mama pentru surpriză! La festivitatea de deschidere a noului an școlar, mama ne-a făcut o frumoasă surpriză - a venit în București fără să ne spună - direct în curtea școlii. Andreas a fost extrem de emoționat!”, a postat Dinu Maxer pe rețelele sociale.

Alt tătic emoționat a fost și Cove. Mezinul lui, Răzvanel, a început clasa zero!

Fetița Biancăi și a lui Victor Slav începe clasa zero

Și Sofia, fetița lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu, va împlini vârsta de 6 ani în curând, așa că anul acesta a început clasa 0. Micuța a fost însoțită de ambii părinți, dar și de bunică.

Tot cu bunica s-a lăudat și Radu Sîrbu, fostul solist de la O-Zone. „Back to school! Pentru David e prima zi de scoală! Emoții cât casa! Să fie într-un ceas bun pentru copii, dar și pentru părinți!", a scris Radu Sîrbu, fostul solist de la O-Zone pe pagina sa de Faceboook și a anunțat că și-a adus și ajutoare.

Mai vezi și: Ce îi dă mari emoții Amaliei Enache? Și de ce a ales vedeta ProTV o școală privată pentru fiica ei?!

Mai precis, în ajutorul părinților a sărit bunica copiilor. El și frumoasa sa soție au trei copii: David Nicolas a început acum clasa pregatitoare, Eva Maria a trecut clasa a 3-a, iar Anastasia Dalia e la liceu, în clasa a XI-a.

Sânziana Buruiană și soțul ei, și-au dus fiica cea mare la școală, luni, 5 septembrie.  „Banca mi-a trezit atâtea amintiri... lacrimile de emoție m-au cuprins, trăind emoția primei mele zile de școală... fata timidă, tunsă baiețește care se ascundea după fusta mamei are acum o fetiță puternică, care nu se teme de nimic... ea este puterea mea, Izabela, și cea mică, Antonia, liniștea și pacea de care are nevoie orice mămică. Mult succes în noul an școlar, copilașilor, dar și părinților care au trecut la o nouă etapă”, a fost mesajul emoționant transmis de Sânziana, pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net