Veste groaznică la Palatul Buckhingham. A fost diagnosticat cu cancer: „Nu cred că apuc Crăciunul”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Veste groaznică în familia regală britanică. Fostul majordom al prințesei Diana, Paul Burrell, în vârstă de 64 de ani, și-a împărtășit suferința în legătură cu diagnosticul de cancer de prostată și a recunoscut cu lacrimi în ochi că se teme că nu va trăi până la Crăciunul viitor.

Veste groaznică la Palatul Buckhingham
Veste groaznică la Palatul Buckhingham

În timpul unei apariții la ITV, Paul Burrell a spus că este „foarte obosit" și a explicat că a aflat că vara trecută a aflat că are cancer, transmite mirror.co.uk.

„Sunt la terapie hormonală în acest moment. Deci barba mea nu crește așa cum ar trebui, sunt obosit, sunt emoționat și am bufeuri”, a precizat acesta.

Fostul majordom al Prințesei Diana, în vârstă de 64 de ani, a vorbit și despre momentul în care le-a dat vestea tragică fiilor săi, Alexander și Nicholas.

Fostul majordom al prințesei Diana a fost diagnosticat cu cancer

Fostul majordom al prințesei Diana, Paul Burrell, a transmis că a descoperit absolut întâmplător că este bolnav.

În urma unui test de sânge, medicul de familie a sugerat că nivelurile sale au fost „destul de neobișnuite". Apoi a fost supus unui RMN care a dezvăluit cea mai cumplită veste posibilă.

„Sunt pe un rollercoaster emoțional, cu suișuri și coborâșuri, și nu știu cum voi fi în minutul următor", a spus Paul, care a recunoscut că de sărbători a fost răvășit de emoție.

„Împachetând cadourile de Crăciun anul acesta, mă gândeam: «Voi face asta anul viitor? Voi fi aici? Trebuie să le spun băieților mei", a precizat acesta, conform sursei citate.

Cât de greu a fost să le spună copiilor săi

Unul dintre cele mai dificile momente în această situație a avut loc atunci când a trebuit să îi anunțe pe cei doi copii ai săi, Alexander și Nicholas, că are o boală gravă.

„M-am dus în America de Crăciun și le-am spus. Au stat cu mine și m-au ținut și mi-au spus: «Tată, trebuie să petrecem mai mult timp cu tine»”, a dezvăluit fostul majordom al prințesei Diana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net