Vrei bijuterii de aur la prețuri reduse? ANAF te invită la licitație

Vrei bijuterii la prețuri reduse? Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează câteva licitații unde sunt puse la bătaie obiecte prețioase confiscate de la infractori. 

Vrei bijuterii la prețuri reduse? ANAF te invită la licitație
Vrei bijuterii la prețuri reduse? ANAF te invită la licitație

ANAF scoate la licitație bijuterii de 2 milioane de lei

În perioada imediat următoare, ANAF organizează licitații pentru vânzarea de obiecte din metale și/sau pietre prețioase care au un preț cumulat de aproape două milioane de lei, transmite Adevărul.

În București, licitațiile vor avea loc la sediul ANAF din str. Dimitrie Gerota nr. 13, sector 2, în data de 23.11.2022.

Prețul total de pornire a licitațiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint și pietre prețioase este de peste 1,5 milioane de lei, conform sursei citate.

Alte licitații vor fi organizate la Târgu Jiu și Brașov

Acțiuni de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului prin licitație publică vor avea loc și în Târgu Jiu sau Brașov, astfel:

- în data de 14.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 4 din localitatea Tg.Jiu, str. Siretului, nr.6, cam. 408, et. 4, pentru valorificarea unui grop (săcculeț cu bani petcetluit care se trimitea prin poștă - n. red.) care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 9.418,43 lei.

- în data de 16.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 7, din localitatea Brașov, str. Alexandru Vlahuță, nr.59, jud. Brașov, pentru valorificarea a două gropuri, un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 65.078,22 lei și un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 326.647,03 lei;

Anunțurile se găsesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunțuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului și cuprind toate informațiile necesare înscrierii la licitație.

ANAF a încasat o sumă uriașă din vânzarea a 136 de bijuterii de aur

Prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate - Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, ANAF a realizat, în ultima lună, încasări semnificative la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale și/sau pietre prețioase, scrie Adevărul.

De altfel, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunța recent că a vândut 136 de bijuterii de aur a căror valoare a fost de 325.000 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet (1) jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
foto1 ultimul sateanB jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg