Vrei bijuterii de aur la prețuri reduse? ANAF te invită la licitație

Ultima actualizare:

Vrei bijuterii la prețuri reduse? Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează câteva licitații unde sunt puse la bătaie obiecte prețioase confiscate de la infractori. 

Vrei bijuterii la prețuri reduse? ANAF te invită la licitație
Vrei bijuterii la prețuri reduse? ANAF te invită la licitație

ANAF scoate la licitație bijuterii de 2 milioane de lei

În perioada imediat următoare, ANAF organizează licitații pentru vânzarea de obiecte din metale și/sau pietre prețioase care au un preț cumulat de aproape două milioane de lei, transmite Adevărul.

În București, licitațiile vor avea loc la sediul ANAF din str. Dimitrie Gerota nr. 13, sector 2, în data de 23.11.2022.

Prețul total de pornire a licitațiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint și pietre prețioase este de peste 1,5 milioane de lei, conform sursei citate.

Alte licitații vor fi organizate la Târgu Jiu și Brașov

Acțiuni de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului prin licitație publică vor avea loc și în Târgu Jiu sau Brașov, astfel:

- în data de 14.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 4 din localitatea Tg.Jiu, str. Siretului, nr.6, cam. 408, et. 4, pentru valorificarea unui grop (săcculeț cu bani petcetluit care se trimitea prin poștă - n. red.) care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 9.418,43 lei.

- în data de 16.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 7, din localitatea Brașov, str. Alexandru Vlahuță, nr.59, jud. Brașov, pentru valorificarea a două gropuri, un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 65.078,22 lei și un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 326.647,03 lei;

Anunțurile se găsesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunțuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului și cuprind toate informațiile necesare înscrierii la licitație.

ANAF a încasat o sumă uriașă din vânzarea a 136 de bijuterii de aur

Prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate - Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, ANAF a realizat, în ultima lună, încasări semnificative la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale și/sau pietre prețioase, scrie Adevărul.

De altfel, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunța recent că a vândut 136 de bijuterii de aur a căror valoare a fost de 325.000 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net