Au cumpărat două valize la licitație. Li s-a tăiat respirația când le-au deschis!

O familie din Manurewa - Auckland, Noua Zeelandă a participat la o licitație organizată în interiorul unui depozit cu bunuri abandonate și au avut parte de o experiență înfiorătoare.

image
Anchetatorii au stabilit că rămășițele au 3-4 ani vechime. Foto generic. Sursa: Getty

Cuplul a achiziționat mai multe bunuri scoase la licitație, în cadrul evenimentului, printre care două valize misterioase.

Valizele au fost duse acasă

Cei doi au încărcat bunurile cumpărate și le-au transportat acasă, unde au început să verifice ce conțineau.

Când au deschis cele două valize, li s-a tăiat respirația, întrucât, în interior erau ascunse cadavrele a doi copii, transmite Daily Mail.

Aceștia au alertat imediat autoritățile competente și a fost demarată o anchetă. Reprezentanții Poliției din Noua Zeelandă au analizat rămășițele umane și au prezentat o serie de concluzii preliminare.

Citește și: Un individ înțeapă pietonii din București cu un cuțit! Care sunt semnalmentele

Se pare că ar fi vorba despre cadavrele a doi copii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, ascunse în valize, în urmă cu aproximativ 3 sau 4 ani.

Autoritățile au mai declarat că a fost realizată o analiză ADN, fiind identificate rude ale copiilor decedați. Fiind vorba despre o anchetă, nu au fost prezentate nume și nici membrii familiei nu au fost informați, întrucât cercul de suspecți este foarte mare, în acest moment.

Licitațiile unităților de depozitare reprezintă un risc. Majoritatea se fac online, însă, în anumite cazuri, cei interesați se prezintă în persoană.

Au fost identificate potriviri ADN

Cumpărătorii nu au voie să intre în depozite și să scormonească printre bunurile depozitate acolo, fiindu-le permis doar să se uite, din exterior.

Cei care cumpără astfel de obiecte, încearcă să valorifice bunurile care, în unele cazuri, se dovedesc a fi veritabile comori. Activitatea a fost sursa de inspirație a mai multor show-uri TV tematice.

Din păcate, în cazul familiei din Noua Zeelandă, aceasta a fost o situație înfiorătoare, un coșmar al oricărui cumpărător de depozite abandonate.

Mai ales că respectivii au adus geamantanele, cu tot cu cadavrele în locuința lor, unde au și făcut descoperirea macabră. Aceștia nu au mai ieșit din casă.

Citește și: Nu e banc! Un giurgiuvean a vrut să fure 1 milion de euro și s-a ales cu 4 beri

Înainte de a afla ceea ce s-a întâmplat, vecinii lor s-au speriat atunci când au văzut echipajele de Poliție și dricurile venite în cartier, crezând că ar putea fi vorba despre o crimă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Protest împotriva mobilizării în Sankt Petersburg FOTO EPA-EFE
rapid handbal
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg