Ziua nunții s-a transformat în cel mai mare coșmar pentru o mireasă. Oamenii au rămas șocați de rochia purtată în biserică: „A apărut în lenjerie!”

O tânără care a dorit ca ziua nunții ei să fie cea mai frumoasă din viață s-a confruntat cu o situație dezamăgitoare. Totul a pornit de la rochia de mireasă pe care a purtat-o atunci când și-a unit destinul cu bărbatul visurilor ei. 

Mireasă / foto: Pixabay
Mireasă / foto: Pixabay

Pernille Rosenkilde este o tânără influenceriță din Danemarca, ce a ajuns să fie ironizată și criticată de internauți după ce a decis ca în ziua nunții să poarte o rochie de mireasă transparentă. 

Cum arată rochia care a creat o mare isterie

Femeia a stârnit furia internauților în urma fotografiilor de la nuntă postate pe social media. Și-a croit singură rochia, pe care a cusut o multitudine de pene, activitate în care a investit 50 de ore de lucru. Ținuta a fost alcătuită dintr-un top cu pene în partea de sus, iar în partea de jos a avut o fustă transparentă, dedesubtul căreia a purtat un body. 

"Îmi place să port pene și materiale transparente, dar mi-am dorit întotdeauna ca rochia mea să fie elegantă, clasică și un pic sexy", a spus Pernille pentru Vogue Scandinavia.

Reacțiile internauților, de-a dreptul tăioase!

La vedera fotografiilor cu pricina, internauții nu s-au putut abține de la comentarii și și-au exprimat punctul de vedere. Iată care sunt doar o parte din comentariile lăsate de fani pe Instagramul tinerei. 

”A purtat rochia aceasta la o nuntă făcută în biserică. A apărut în lenjerie într-o casă de rugăciune"; "Rochia aceasta este ridicolă"; "Cea mai de prost gust rochie pe care am văzut-o"; "Și-a pus doar jupa și a uitat de rochie. A venit în chiloți"; "În Italia nu ar fi putut să intre așa în biserică" - au fost doar o parte din reacțiile internauților. 

Alții au considerat că modelul rochiei a fost unul urât, alții au apărat-o, iar în ultima categorie se află cei care au criticat-o pentru modul în care a s-a prezentat în fața altarului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net