Iată impresiile lui Bendeac după întâlnirea cu Gigi Becali
Iar episodul în care Gigi Becali, interpretat de Bendeac s-a întâlnit cu patronul Stelei s-a bucurat de un succes fantastic, atingând cote uriaşe de audienţă.
Bendeac a plecat încărcat de cadouri de la palatul adevăratului Becali - VIDEO
Experienţa l-a impresionat atât de mult pe protagonistul "În Puii Mei" încât actorul a publicat pe blogul personal zece impresii după întâlnirea cu Becali:
1. Omul are o generozitate sinceră. Îi place să dea. Bine, o să spuneţi, are de unde. Într-adevăr, aşa e. Dar observaţia e că trăieşte o voluptate a dărniciei. 2. Palatul de pe Aviatorilor pare mult mai impunător pe ecran decât în realitate. E o casă boierească bine restaurată. Mă aşteptam să mi se pară mai kitchos aurul de pe pereţi dar a lucrat bine echipă de restaurare. 3. Gigi e mai scund un pic decât mine şi oleacă mai înalt decât Virgil.
4. Oamenii din personalul de întreţinere al imobilului păreau ataşaţi de stăpânul casei. Am avut senzaţia că sunt mulţumiţi cu locul lor de muncă şi că primesc mereu prime.
5. M-a distrat că l-am surprins pe Becali uitându-se de vreo câteva ori la mine cum se uită un copil la Mickey Mouse în Disneyland, cu ochii mari şi gura căscată.
6. Momentul cu tablourile a dezvăluit, pentru mine, latură orecum fanfaronică omului. Fără doar şi poate, Becali este străbătut de un fior al cultului personalităţii. Primele semne le observăm în cadrul studiului de personaj, auzindu-l mereu vorbind despre el însuşi la persoana a treia. Asta mă paşte uşor-uşor şi pe mine.
7. Are un fel de simţ al umorului dar pe care şi-l limitează în nişte bariere morale implementate într-un soi de brand personal. (vezi fazele cu "Nu mai pui sutien")
Becali este propria jucărie a lui Gigi Becali. Am avut în palat senzaţia că sunt în casă lui Macauly Culkin care tocmai a descoperit că a rămas singur şi că poate face ce vrea în casa aia. Extrapolând, Gigi n-are casă. Are mai mult. O ţară.
Fiindcă, evident, spune multe tâmpenii, dar şi tâmpeniile şi lucrurile importante şi lucrurile banale sau redundante sau agramate, sau nervoase sau contradictorii. Dar orice ar spune, bun sau rău, este ingurcitat de mase. Asta e bine? Nu e bine? Cine stă să judece acum când abia ne-am revenit după masă de crăciun? Ideea e că îl ascultă fiindcă:10. Are charismă. Nu e neapărat ceva care aparţine de un personaj pozitiv sau negativ. Hitler avea charismă. JR din Dallas (deşi era un vierme diabolic) avea charismă. Rolurile lui Dinică. Toate negative. Dar le iubeai. Pentru că avea el, actorul, charismă. Aşa e şi cu Gigi. S-a născut aşa. O are pur şi simplu..