A vrut să se transforme în „extraterestru”, iar acum nu își poate găsi un loc de muncă. Povestea incredibilă a unui bărbat pasionat de tatuaje

Anthony Loffredo, un francez pasionat de tatuaje și modificări extreme, a observat pe pielea lui că astfel de lucruri onișnuiesc să vină la pachet și cu naumite consecințe mai dificile. Bărbatul a apelat la mai multe intervenții pentru a se transforma într-un „extraterestru negru”, însă acum nu reușește să își găsească un loc de muncă nicăieri.

Loffredo a dorit să devină „extraterestru negru”
Loffredo a dorit să devină „extraterestru negru”

Pasiunea francezului Anthony Loffredo pentru tatuaje a venit la pachet cu mai multe consecințe neplăcute, pe care trebuie acum să le înfrunte. Loffredo și-a început drumul spre a deveni un „extraterestru negru” la 27 de ani, iar în cei 9 ani care au urmat de atunci, pagina sa de Instagram, „The Black Alien Project”, a strâns 1,3 milioane de urmăritori.

Loffredo a început prin a-și amputa două degete de la mâna stângă, iar acum are și limba despicată, cât și 40 de implanturi în cap. Francezul își dorește să fie tratat normal de către cei din jur, însă acest lucru se dovedește a fi dificil.

„Sunt un tip normal, am o familie... Îmi place să fiu privit ca un tip normal cu o slujbă, cu o familie, care are un prieten, o prietenă, toate astea. Asta este ceea ce mă face normal”, a spus Anthony Loffredo, potrivit adevarul.ro.

„Este o luptă în fiecare zi”

Cu toate acestea, într-un podcast din anul 2022, francezul a mărturisit că schimbările la care s-a supus au venit și cu unele consecințe. Acum, nu își poate găsi niciun loc de muncă, iar oamenii traversează pe cealaltă parte a străzii, pentru a-l evita. „Acest tip de schimbare, nu este doar un tatuaj, este ceva mai amplu”, spunea bărbatul.

„Este o luptă în fiecare zi, pentru că în fiecare zi găsești oameni noi care nu înțeleg, care vor să judece. Așa e viața, nu toată lumea înțelege totul. Ca și mine, nu înțeleg o mulțime de lucruri despre o mulțime de oameni. Nu poți judeca pe cineva, nimeni nu știe ce e în capul cuiva, de ce face asta, trebuie să vorbești cu persoana respectivă”, a mai mărturisit Loffredo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net