Un „monstru” a fost prins în țara noastră! Cum a fost scos din lac un pește de peste 60 de kilograme

Ultima actualizare:

Un bărbat din Sibiu, pasionat de pescuit, a avut parte de captura vieții lui, chiar în această săptămână! Acesta a reușit să aducă la mal un pește de dimensiuni impresionante! Mai precis, pesarul a prins un somn cu o greutate de peste 60 de kilograme și o lungime de 2 metri!

Peștele are peste 60 de kilograme / foto: Dan S. / Mesagerul de Sibiu
Peștele are peste 60 de kilograme / foto: Dan S. / Mesagerul de Sibiu

Este genul de captură la care visează toți cei care merg la pescuit, iar pentru un bărbat din Sibiu, acest vis a și devenit realitate! Chiar în cursul acestei săptămâni, miercuri, în jurul orei 6 dimineața, bărbatul a reușit să aducă la mal un somn uriaș, mai mare decât mulți oameni! Această captură impresionantă a fost făcută în timp ce bărbatul pescuia pe lacul de acumulare de la Avrig.

Pe numele său Dan S., pescarul în vârstă de 30 de ani se afla deja pe malul lacului de aproximativ o oră, atunci când a reușit să prindă somnul uriaș! Peștele avea dimensiuni de-a dreptul impresionante, cântărind peste 60 de kilograme și având o lungime de aproape 2 metri. Pescarul a reușit să prindă monstrul folosindu-se de momeală vie.

Un somn de peste 60 de kilograme a fost prins în România

Bărbatul a reușit să tragă de unul singur somnul la mal, însă atunci când a văzut ce dimensiuni incredibile avea acesta, și-a dat seama că va avea nevoie de ajutor pentru a-l transporta. „Pescuiesc din copilătie, dar aceasta este cea mai mare captură a mea. Am mai prins «trofee», dar acesta este cel mai valoros”, a declarat Dan S., potrivit informațiilor de la adevarul.ro.

Cu toate acestea, un detaliu incredibil pe care trebuie să îl știm este faptul că acest somn nu este singurul pește uriaș scos la mal în acest an! În luna mai, în timp ce se afla la o baltă din vestul României, un pescar a reușit să prindă un pește incredibil, cu o lungime de peste doi metri și o greutate de aproximativ 50 de kilograme! În 2021, un alt somn de aproape 2 metri, cu o greutate de 50 de kilograme, a fost prins în județul Gorj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
herastrau jpg
Odihnă, flori, somn jpg
folie aluminiu shutterstock1 jpg
bucuresti 19301 jpeg
RO Alert jpeg
sinaia statiunea preferata a regilor (1) jpg
sare borcan istock jpg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net