Trucul ingenios care ne ajută să scăpăm de guma de mestecat lipită de haine! Problema se rezolvă în doar câteva minute

Din păcate, tuturor ni s-a întâmplat măcar odată să ne așezăm pe un scaun și să ne dăm seama că ni s-a lipit gumă de mestecat pe haine. Iar dacă se întâmplă să nu observăm problema imediat, guma poate deveni foarte dificil de îndepărtat de pe hainele noastre. Din fericire, există câteva trucuri care ne pot ajuta să scăpăm de problemă!

Cum putem scăpa de guma de mestecat lipită de haine / foto: Shutterstock
Cum putem scăpa de guma de mestecat lipită de haine / foto: Shutterstock

Probabil că multora dintre noi ni s-a întâmplat să ajungem seara acasă de la serviciu, ori de la întâlnire cu prietenii, iar atunci când ne-am schimbat hainele, am observat o gumă de mestecat lipită de bluză, ori de pantalonii noștri. Din păcate, această problemă destul de comună este una dificil de rezolvat!

Cu toate acestea, există și unele metode prin care putem îndepărta guma de mestecat destul de ușor! Iar primul astfel de truc este să folosim oțet de mere! Iar pentru ca acesta să fie și mai eficient, putem să îl încălzim puțin la microunde, aproximativ 15 secunde. Apoi, putem pune două lingurițe de oțet pe locul murdar, iar cu ajutorul unui cuțit, sau al unei linguri, putem îndepărta cu atenție guma lipită de haine.

Cum putem scăpa ușor de guma de mestecat lipită de haine

O altă metodă eficientă este să folosim fierul de călcat! Tot ce trebuie să facem este să punem haina murdară pe o bucată de carton, cu partea murdară în jos. Apoi, vom folosi fierul de călcat la fel ca în mod normal. La final, când vom întoarce bluza pe partea cealaltă, ar trebui ca guma de mestecat să se fi transferat pe carton.

Un truc ceva mai neobișnuit ne spune că putem folosi unt de arahide! Tot ce trebuie este să aplicăm acest aliment delicios peste guma de mestecat, apoi să îl lăsăm să își facă efectul vreme de aproximativ 10 minute. Mai departe, tot ce trebuie să facem este să îndepărtăm cu atenție guma folosind lama unui cuțit, sau o lingură. Aceste trucuri simple ar trebui să ne ajute să scăpăm de problemă în doar câteva minute!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net