Absurditate fără limite! Un preot rus îi învață pe soldați cum să ucidă cu evlavie

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Absurditate fără frontiere, pământești sau spirituale! Un preot ortodox, din Rusia, a fost filmat în timp ce îi învăța pe militari cum să se pregătească să ucidă, cu evlavie! Dacă ar fi fost vorba despre soldați implicați într-un exercițiu militar, probabil că situația ar fi fost hilară.

„Ceea ce vedem acum este în principal un război spiritual. Antihristul avansează împotriva sfântului popor rus, al ortodoxismuluiAș vrea să vă învăț cum să încărcați corect muniția. Pentru ca un glonț să intre în țintă, să distrugă inamicul, nu în nimic sau în aer, asta ne învață [Sfinții] Părinți: când luați glonțul spuneți următoarele cuvinte - Sfântă Maică a lui Dumnezeu salvează-ne. Sfinte Părinte Nicolae roagă-te la Dumnezeu pentru noi. Sfântă Maică a lui Dumnezeu salvează-ne. Sfinte Părinte Nicolae roagă-te la Dumnezeu pentru noi. Sfinte Țarule Nicolae al II-lea roagă-te la Dumnezeu pentru noi, spune preotul, în timp ce alimentează cu cartușe încărcătorul unei mitraliere cu foc automat.

Țarul Nicolae al II-lea a fost recunoscut ca sfânt martir în 1981 de către Biserica Ortodoxă Rusă, notează Adevărul.

Materialul video a fost distribuit pe Twitter și a stârnit valuri de comentarii. Situația este departe de a fi un amuzantă, dacă ținem cont că soldații din audiența părintelui specialist în ucideri „evlavioase” urmau să ajungă pe frontul din Ucraina.

„Desatanizarea” Ucrainei este, mai nou, motivul războiului din Ucraina, numit, anterior, de Vladimir Putin, „operațiunea specială de denazificare”.  „ Desatanizarea Ucrainei, unde acum operează sute de secte, devine din ce în ce mai urgentă”, a declarat Aleksei Pavlov, secretar adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, într-un articol pentru aif.ru, citat de agenția de presă TASS.

Un alt preot rus, ajuns chiar pe frontul din Ucraina, a fost ucis, în timpul unor confruntări dintre cele două tabere. Mihail Vasiliev, un preot rus care a încurajat femeile să aibă mai mulți copii pentru ca acestea să se simtă mai puțin tulburate de trimiterea fiilor lor în Ucraina, a fost ucis pe câmpul de luptă, a anunțat duminică, 6 noiembrie, Biserica Ortodoxă Rusă.

Biserica Ortodoxă din Rusia sprijină războiul din Ucraina sub conducerea patriarhului Kirill, aliat al lui Putin, care se află sub sancțiuni britanice și canadiene.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
foto1 dragos la sinaia jpg
baza motociclisti 2 jpg
beach 6292382 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net