Imagini cu Vladimir Putin în timp ce trage cu o armă cu lunetă

Ultima actualizare:

O înregistrare video, care a fost publicată, joi, 20 octombrie, pe rețelele sociale, îl arată pe Vladimir Putin în timp ce trage cu o armă model SVD. 

Putin a tras cu o armă model SVD. Foto: Captură video Twitter
Putin a tras cu o armă model SVD. Foto: Captură video Twitter

Vladimir Putin a folosit o armă cu lunetă

Imaginile, cu președintele rus culcat pe burtă, purtând un palton, stil pufoaică, în timp ce trage cu o armă cu lunetă, au fost filmate cu ocazia unei vizite pe care a efectuat-o la un teren de instrucție pentru militarii mobilizați în regiunea Riazan, situată în sud-estul Moscovei, arată Adevărul.

„Putin a ieșit din buncăr să tragă în naziști imaginari”, se arată în descrierea clipului publicat  pe pagina de Twitter a publicației Nexta. 

Citește și: Un apropiat al lui Vladimir Putin a murit în circumstanţe suspecte. Era supranumit „copilul minune al gazului” din Rusia

Este pentru prima oară de la anunțul mobilizării parțiale a sute de mii de rezerviști, când președintele rus privește exercițiile de instruire ale civililor chemați să ajute ofensiva rusă în Ucraina, conform Agerpres.

La un stand de tir, Vladimir Putin a tras cu o armă automată, purtând o casă de protecţie pe urechi şi cu un palton negru pe umeri, conform imaginilor difuzate la televiziunea rusă. Liderul de la Kremlin a vorbit cu unii dintre militarii mobilizaţi. „Noroc!", i-a spus liderul rus unuia dintre ei, lovindu-l pe spate. În tot acest timp, un aghiotant a stat lipit de Vladimir Putin, purtând cu atenție maximă valiza nucleră a Federației Ruse.

O a doua persoană purta, de asemenea, o valiză diferită, despre care presa britanică susține că ar fi conținut medicamente care îi sunt vitale lui Vladimir Putin.

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, care se afla și el la terenul de instrucție, i-a făcut o prezentare liderului rus cu privire la formarea a sute de rezervişti mobilizaţi, au relatat agenţiile ruseşti.  

Vezi și: Femeie de 60 de ani, arestată în Rusia după i-a făcut farmece lui Vladimir Putin la cimitir!

Președintele rus a anunţat, miercuri, 21 septembrie mobilizarea parţială a 300.000 de rezervişti pentru a încerca limitarea avansului forțelor ucrainene în Ucraina. Conform unei cifre pe care au anunțat-o vinerea, 222.000 de persoane au fost deja mobilizate, printre care 16.000 sunt deja în „unităţi implicate în lupte" în Ucraina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
mary astor foto profimedia
la rinconada captura video jpg
Betty Lou Oliver captura video jpg
studenti facultate pixabay jpeg
Sfântul Ilie FOTO News.ro
pensionari spania jpg
Muscate curgatoare
estonia al cincilea anotimp parcul national soomaa 6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net