Femeie de 60 de ani, arestată în Rusia după i-a făcut farmece lui Vladimir Putin la cimitir!

Irina Țibaneva, în vârstă de 60 de ani, este acuzată de profanare de morminte și de cadavre fiindcă a lăsat un bilet la mormântul părinților președintelui rus Vladimir Putin, așa că a fost plasată în arest la domiciliu, transmite Adevărul.

Irina Țibaneva a fost arestată pentru profanarea mormântului părinților lui Putin. FOTO Profimedia
Irina Țibaneva a fost arestată pentru profanarea mormântului părinților lui Putin. FOTO Profimedia

Femeia este acuzată de profanare

De fapt, femeia de 60 de ani i-a făcut farmece lui Vladimir Putin, lăsând moșmoande la mormântul părinților acestuia, sub forma unui bilet, în care l-a blestemat pe președintele Federației Ruse.

Biletul a fost lăsat la mormânt, joi, 6 octombrie, cu o zi înainte ca Putin să împlinească 70 de ani, și conținea mesajul: „Părinți de maniac, luați-l la voi, provoacă atâta suferință și necazuri, întreaga lume se roagă pentru moartea lui. Moarte lui Putin, ați crescut un monstru și un criminal”. 

Citește și: Vladimir Putin, umilit de Erdogan? Cât l-a lăsat președintele Turciei să îl aștepte

Acum, femeia, care este pensionară, a fost plasată în arest la domiciliu până pe 8 noiembrie, sub acuzația de profanare de morminte din motive politice sau ideologice. În plus, acesteia îi este interzis să utilizeze telefonul și internetul, decizia halucinantă fiind luată de „magistrații-cerberi” de la Curtea Districtuală din St. Petersburg.

Mai multe fotografii cu Irina Țibaneva au fost făcute publice. Încadrată precum un infractor periculos de oameni de forțe de ordine și cu cătușe la mâini, femeia nu și-a pierdut simțul umorului, zâmbind cu poftă la fotograf, amuzată și ea, mai mult ca sigur, de excesul de zel jenant de care dau dovadă autoritățile din Rusia, în fața „liderului suprem”, Vladimir Putin.

Vezi și: Scenariul unui război nuclear, discutat tot mai des! Ce achiziționează statul român

Evident, gestul femeii s-a rezumat doar la plasarea biletului inofensiv la locul de veci al părinților lui Vladimir Putin, cavoul fiind intact. Cu toate acestea, cuprinși de un simț civic exacerbat, oamenii legii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și chiar au realizat analize ADN ca să demonstreze că pensionara și-a permis să îl deigreze pe Vladimir Putin, zis și „Țarul de la Kremlin”.

Nu rata nici: Rușii aruncă bomba! Primele arestări în cazul podului aruncat în aer, în Crimeea. Pe cine dau vina

Lăsând la o parte aspectul penibil în care se află justiția de tip marionetă din Rusia, femeia de 60 de ani riscă până la cinci ani de închisoare!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Cutremur Turcia, Getty jpg
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg