Adolescentul care a vrut să o ucidă pe Regină și-a plănuit atacul timp de doi ani

Noi detalii șocante în cazul adolescentului care a vrut să o asasineze pe Regina Elisabeta, chiar în ziua de Crăciun. Tânărul ar fi avut ceva  împotriva familiei regale de doi ani de zile, motiv pentru care ura lui a crescut și a vrut să se răzbune. Se pare că acesta a plănuit demult atacul.

Jaswant Singh Chail a vrut s-o ucidă pe Regină Foto: The Sun/Getty Images
Jaswant Singh Chail a vrut s-o ucidă pe Regină Foto: The Sun/Getty Images

Jaswant Singh Chail, în vârstă de 19 ani, ar fi amenințat că o va ucide pe regina pentru a se răzbuna pentru masacrul din Amritsar din 1919..

Saurav Dutt, autorul unei cărți despre masacrul de la Amritsar din 1919, în care trupele conduse de britanici au împușcat și au ucis 379 de indieni neînarmați, a spus că Chail l-a contactat în trecut, relatează tabloidul britanic The Sun.

El susține că Chail și-a dorit scuze din partea familiei regale și i-a trimis un e-mail în 2019 în care spunea că «familia regală ar trebui să spună cuvintele în mod categoric și că prințul Philip, în special, a fost vinovat, deoarece a servit în Marina cu fiul generalului de brigadă Reginald Dyer, al cărui ordin a dus la masacru».

Jaswant Singh Chail, un sikh (Sikhismul este o religie monoteiste apărută in secolul al XV-lea, care se bazează pe convingerile lui Guru Nanak Dev, născut în anul 1469, în Punjab, Pakistan de astăzi n.r) din Southampton, a rămas în grija medicilor, după o evaluare a sănătății mintale. Poliția  a spus că anchetele sale sunt în desfășurare.

Filmările obținute de The Sun au arătat un bărbat mascat cu voce distorsionată ținând o arbaletă în mână și amenințând că o va ucide pe Regina Elisebata.

Tatăl lui era îngrijorat de mai multă vreme 

Videoclipul a fost încărcat pe Snapchat la ora 8.06 în ziua de Crăciun - cu 24 de minute înainte ca tânărul să fie arestat în incinta castelului.

Un vecin din Southampton a spus că tatăl suspectului, Jasbir Singh Chail, a fost îngrijorat pentru fiul său.

«Tatăl a menționat cât de greu a fost să-l implice pe fiul său în ceva pozitiv sau să încerce să-l motiveze. El a spus că fiul său petrece mai mult timp singur în camera lui pe rețelele de socializare și că lockdown-ul a înrăutățit acest lucru.»

Ministrul de Interne, Priti Patel, a ordonat o revizuire a legilor privind arbaletele, pe fondul îngrijorării că nu există nicio cerință de înregistrare sau de licență pentru arme, spre deosebire de armele de foc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net