Alarmă pe aeroportul din Liverpool. Din bagajul unui român curgea sânge!

Ultima actualizare:

Panică pe aeroportul din Liverpool, Marea Britanie, la punctul de ridicare a bagajelor. Autoritățile din Anglia au sistat activitatea și au oprit banda, întrucât bagajele pasagerilor, români ajunși din Cluj, erau murdare de sânge. De asemenea, au fost identificate pete de sânge și în cala avionului.

Bagajele au fost trimise la aeroportul de origine, la Cluj-Napoca. foto generic.
Bagajele au fost trimise la aeroportul de origine, la Cluj-Napoca. foto generic.

În mintea majorității românilor, rezolvarea enigmei deja ar fi fost conturată, dar autoritățile din Marea Britanie nu au stat la discuții. Au interzis ridicarea genților și le-au trimis înapoi la aeroportul de origine, la Cluj

Sângele era scurs din alimente. Cel mai probabil era carne de porc

În data de 13 noiembrie, o parte dintre bagajele de pe zborul Wizz Air W6 3311 de la Cluj-Napoca la Liverpool au fost retrimise la Cluj-Napoca, ca procedură de siguranță, în urma identificării de către autoritățile aeroportuare a unui bagaj de cală ce conținea diferite produse alimentare și care a reprezentat sursa contaminării altor bagaje”, au transmis reprezentanții Wizz Air, operatorul zborului.

Așadar, așa cum mai toți românii își imaginau, un concetățean a dus, probabil, înainte de sărbătorile de iarnă niște colete cu carne de porc, în Marea Britanie. Informația nu a fost confirmată oficial, dar aceasta este o practică des întâlnită, în perioada sărbătorilor de iarnă, în rândul conaționalilor care trăiesc și muncesc în străinătate.

Cursa Wizzair Cluj - Liverpool de ieri, 13.11.2022, a ajuns la destinație, dar toate bagajele călătorilor au fost returnate cu avionul la destinația Cluj, pe motiv ca, la deschiderea calei avionului pentru descărcare, s-a găsit sânge în cala și pe bagaje. Pasagerilor li s-a comunicat, după 2 ore de așteptare în Aeroport sa își ridice bagajele, că nu s-a putut stabili dacă este sânge uman sau animal, iar decizia aeroportului din Liverpool a fost sa fie trimise toate, înapoi, la destinație. Ni s-a comunicat faptul ca bagajele vor putea fi retrimise la Liverpool in zilele următoare, cu o alta cursa”, a precizat un pasager, pentru publicația ȘtirideCluj.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net