Asta da meserie! Plătită cu 4.000 $ să trăiască în lux

Ultima actualizare:

Australianca Rhiannon Taylor, de 36 de ani, este expert în evaluarea condițiilor de cazare a diferitelor hoteluri. Ea este plătită cu 4.000 $ de diferiți operatori de turism să testeze serviciile din paradisurile exotice, să doarmă în hoteluri de lux și să se bucure de privilegiile oferite miliardarilor pentru a scrie rapoarte și promova diferite locații.

Rhiannon Taylor practică această meserie încă dinainte de 2015 - foto Instagram
Rhiannon Taylor practică această meserie încă dinainte de 2015 - foto Instagram

Rhiannon Taylor, de 36 de ani, este de meserie fotograf și din 2015 s-a specializat în evaluarea calității serviciilor din cele mai exclusiviste locații exotice din lume. Practic ea este plătită cu bani grei de către hotelieri, nu plătește pentru a se caza.

Salariul ei este de 3.500-4.000 de dolari pe lună și tânăra a povestit că pandemia nu a afectat-o prea tare pentru că a avut grijă să ”fugă din calea focarelor”, informează Daily Mail. Salariu unui evaluator de paturi a scăzut simțitor între 2019 și 2022 de la 5.600 de dolari pe lună la numai 4.000 $.

A devenit mamă, dar și-a făcut meseria în continuare

Tânăra a devenit mamă în timpul pandemiei de COVID-19, însă acest lucru nu a împiedicat-o să continue să se plimbe prin lume, cu tot cu fetița ei.

„Regulile pe piața de lux sunt extrem de simple și clare și fiecare dintre prestatorii de servicii trebuie să se asigure de la bun început că le respectă pentru a nu avea parte de o prezentare critică”, a explicat australianca pentru Daily Mail.

Atunci când vizitează un hotel Taylor este atentă, la calitatea mobilierului, la nivelul de curățenie, la produsele din mini-bar, la serviciile de room-service, la detaliile legate de așternuturi, praful de sub pat, de pe televizor sau pe pe ramele tablourilor.

Inspectează la sânge camerele de hotel

Rhiannon Taylor testează inclusiv paturile și evaluează calitatea somnului ei, gradul de uzură al saltelei și nivelul de confort oferit de pat. Ea are peste 100.000 de urmăritori pe Instagram și este unul dintre cei mai apreciați evaluatori turistici din lume, Rhiannon influențează opiniile a sute de americani, europeni și asiatici în alegerea locului unde să își facă vacanțele.

Deși în perioada pandemiei de COVID-19 atât companiile aeriene cât și industria turismului au fost afectate, australianca a explicat că ”nu a dus lipsă de oferte” pentru că cea mai bună soluție de ieșire din criză este ”o reclamă bună”. Și pentru că este foarte aglomerată, ea a recunoscut că în ultimii șapte ani nu a stat pe acasă mai mult de o săptămână.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net