Atac terorist în Turcia! Mai mulți oameni au fost uciși. Au apărut și primele imagini cu teroriștii

În Turcia, într-o suburbie a Capitalei Ankara, un atac terorist s-a produs, miercuri după-amiază. Sunt cel puțin trei morți și mai mulți răniți, a anunțat ministrul de interne turc. Explozia, care a fost surprinsă de martori pe telefoane, s-a viralizat pe rețelele sociale.

Atac terorist lângă Ankara Foto: Twitter
Atac terorist lângă Ankara Foto: Twitter

Un atac mortal a avut loc la sediul Turkish Aerospace Industries

„Un atac terorist a fost comis la sediul TUSAȘ din Kahramankazan, Ankara. Din păcate, avem morţi și persoane rănite”, a declarat ministrul de interne Ali Yerlikaya, pe social media X, notează Reuters.

Turcia a declarat că un atac mortal a avut loc la sediul Turkish Aerospace Industries (TUSAȘ) de lângă Ankara, în timp ce presa locală a raportat o explozie puternică la fața locului și a difuzat imagini cu un schimb de focuri de armă acolo. Cauza exploziei și a focurilor de armă care au urmat sunt încă neclare.

O parte a presei susține că a avut loc un atac sinucigaș. Conform NEXTA, trei bărbați înarmați au încercat să pătrundă în clădirea corporației aerospațiale turce TUSAȘ din Ankara, după care a avut loc un conflict armat.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Explozia are loc în faţa sediului clădirii TUSAȘ

Momentul exploziei a fost surprins de un martor. În imagini apărute pe Twitter, se vede cum explozia are loc în faţa sediului clădirii, după care oamenii fug speriaţi. Conform imaginilor difuzate de televiziuni, o coloană de fum alb se putea vedea în faţa intrării în clădire, situată la circa 40 de km de capitala Turciei.

Explozia ar fi putut fi cauzată de un atentator sinucigaș

TUSAȘ este una dintre cele mai importante companii de apărare și aviație din Turcia. Printre alte proiecte, aceasta produce KAAN, primul avion de luptă național al țării.

Televiziunea HaberTurk a transmis că explozia ar fi putut fi cauzată de un atentator sinucigaș. Rapoartele din presă spun că în complex s-a auzit o explozie urmată de focuri de armă.

Imaginile de televiziune au arătat o poartă avariată și o ciocnire în apropiere, într-o parcare. La fața locului au fost trimise forțe de securitate, ambulanțe și pompieri, a informat televiziunea NTV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
batran viata lunga jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
leonidas jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Clotilde Armand la Parchet  Foto Inquam Photos  George Calin (2) jpg
pizza pixabay jpg
laura crisan jpg
jolla castel nisip jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net