Beyonce provoacă revoluție în SUA și în întreaga lume. Oamenii demisionează pe capete

În ciuda încercării guvernului american de a crea locuri de muncă și de a scădea rata șomajului, se pare că Beyonce are cu totul alte planuri, căci „Break My Soul” este noul imn al angajaților.

stanga
dreapta
Beyonce jpg
Beyonce jpg
beyonce
banda sus beyonce  GettyImages 1161993459 jpg
1 beyonce sarcina pierduta m a invatat cum sa fac fata durerii si pierderii jpg jpeg

Artista internațională a lansat, recent, un nou single, „Break My Soul” (n.r. - frânge-mi sufletul), care a ajuns pe platformele de streaming ale oamenilor ce s-au săturat să muncească.

Te-ar mai putea interesa și: Fata lui Beyoncé, viaţă de prinţesă la 9 ani. Are stilist personal şi a căştigat deja un Grammy

Break My Soul, noul imn al oamenilor ce-și dau demisia de la locul lor de muncă

Noul hit al artistei îi împinge pe oameni să renunțe la locul lor de muncă obișnuit. Se pare că versul „I just quit my job, I’m gonna find a new drive, damn, they work me so damn hard” (n.r. - Tocmai mi-am dat demisia, o să-mi caut un alt scop, la naiba, mă muncesc atât de mult). 

Imediat cum melodia a ajuns la urechilor fanilor, aceștia au început să posteze glume pe social media și să posteze comentarii aprobatoare pe baza „Marii Demisii”, un curent social din Statele Unite, în care oamenii își dau demisia în masă de la locul lor de muncă. 

Urmărește și: Beyoncé, plătită ca să slăbească! Este dependentă de dulciuri

„Îmi dau demisia, deoarece Beyonce mi-a zis să o fac”, a fost o temă recurentă în e-mailurile trimise de către angajați sau, mai bine zis, foști angajați. 

În ultimul an, foarte mulți cetățeni ai Statelor Unite și-au dat demisia de la clasicul loc de muncă de 8 ore. Motivele sunt diverse: problemele psihologice datorate pandemiei, un loc de muncă bine plătit sau chiar nevoia de a avea grijă de un alt membru al familiei. 

Cum comentează media Marea Demisie din Statele Unite

Probabil un eveniment ce va rămâne în cărțile de istorie, Marea Demisie a fost puternic comentată de către presa scrisă și video din Statele Unite. 

În cadrul unei ediții a emisiunii The View, se pare că astfel de cântece nu sunt noi. În trecut, o altă piesă îi îndemna pe tineri să renunțe la locurile de muncă în care sunt exploatați sau prost plătiți. 

Gazdele emisiunii au afirmat că melodia cu pricina a fost lansată în 1977, iar noua piesă a lui Beyonce ne arată că, de fapt, nu ne-am schimbat deloc ca societate.

De altfel, salariul minim în Statele Unite nu s-a modificat simțitor în ultima perioadă, iar inflația este din ce în ce mai puternică. Astfel, un coș de cumpărături ce costa, în mod normal, 100 de dolari, poate ajute acum, din cauza inflației, chiar și la 120 - 130 de dolari. 

Un astfel de fenomen este resimțit și în România, la anumite alimente de bază, unde prețul a crescut cu 1-2 sau chiar 3 lei, față de valoarea lor obișnuită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
ana crudu familie nunta jpg
livia graur familie jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
probleme de sanatate batrani jpeg
calendar ortodox 2021 5 iulie sfantul cuvios atanasie athonitul png
rechin taur jpeg
rechini marea rosie2 png
image png
peter imre2  crop 1656742777 jpeg