Beyonce provoacă revoluție în SUA și în întreaga lume. Oamenii demisionează pe capete

În ciuda încercării guvernului american de a crea locuri de muncă și de a scădea rata șomajului, se pare că Beyonce are cu totul alte planuri, căci „Break My Soul” este noul imn al angajaților.

Artista internațională a lansat, recent, un nou single, „Break My Soul” (n.r. - frânge-mi sufletul), care a ajuns pe platformele de streaming ale oamenilor ce s-au săturat să muncească.

Te-ar mai putea interesa și: Fata lui Beyoncé, viaţă de prinţesă la 9 ani. Are stilist personal şi a căştigat deja un Grammy

Break My Soul, noul imn al oamenilor ce-și dau demisia de la locul lor de muncă

Noul hit al artistei îi împinge pe oameni să renunțe la locul lor de muncă obișnuit. Se pare că versul „I just quit my job, I’m gonna find a new drive, damn, they work me so damn hard” (n.r. - Tocmai mi-am dat demisia, o să-mi caut un alt scop, la naiba, mă muncesc atât de mult). 

Imediat cum melodia a ajuns la urechilor fanilor, aceștia au început să posteze glume pe social media și să posteze comentarii aprobatoare pe baza „Marii Demisii”, un curent social din Statele Unite, în care oamenii își dau demisia în masă de la locul lor de muncă. 

Urmărește și: Beyoncé, plătită ca să slăbească! Este dependentă de dulciuri

„Îmi dau demisia, deoarece Beyonce mi-a zis să o fac”, a fost o temă recurentă în e-mailurile trimise de către angajați sau, mai bine zis, foști angajați. 

În ultimul an, foarte mulți cetățeni ai Statelor Unite și-au dat demisia de la clasicul loc de muncă de 8 ore. Motivele sunt diverse: problemele psihologice datorate pandemiei, un loc de muncă bine plătit sau chiar nevoia de a avea grijă de un alt membru al familiei. 

Cum comentează media Marea Demisie din Statele Unite

Probabil un eveniment ce va rămâne în cărțile de istorie, Marea Demisie a fost puternic comentată de către presa scrisă și video din Statele Unite. 

În cadrul unei ediții a emisiunii The View, se pare că astfel de cântece nu sunt noi. În trecut, o altă piesă îi îndemna pe tineri să renunțe la locurile de muncă în care sunt exploatați sau prost plătiți. 

Gazdele emisiunii au afirmat că melodia cu pricina a fost lansată în 1977, iar noua piesă a lui Beyonce ne arată că, de fapt, nu ne-am schimbat deloc ca societate.

De altfel, salariul minim în Statele Unite nu s-a modificat simțitor în ultima perioadă, iar inflația este din ce în ce mai puternică. Astfel, un coș de cumpărături ce costa, în mod normal, 100 de dolari, poate ajute acum, din cauza inflației, chiar și la 120 - 130 de dolari. 

Un astfel de fenomen este resimțit și în România, la anumite alimente de bază, unde prețul a crescut cu 1-2 sau chiar 3 lei, față de valoarea lor obișnuită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la țară GettyImages 1210393477 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
scriit0r 4 ani jpg
Cristian Tudor Popescu CTP FOTO Inquam Photos  Bogdan Ioan Buda jpg
pistol jpg
iliescu si clinton jpg
vot anulat sosoaca  jpg
Procesul electoral după deschiderea urnelor în București și Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
tudor chirila facebook jpg
ludovic orban jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net