Un bloc din Kiev a fost lovit de o rachet─â. O femeie e c─ârat─â pe bra╚Ťe de salvatori. Reac╚Ťia Rusiei

#R─âzboi Ucraina-Rusia

Un bloc de 13 etaje din Kiev a fost lovit de c─âtre o rachet─â ruseasc─â ├«n aceast─â diminea╚Ť─â. O parte a cl─âdirii a fost distrus─â, iar autorit─â╚Ťile au intervenit pentru a oferi ├«ngrijiri medicale r─âni╚Ťilor.

8e1398d7 9deb 47bb b6e2 76beefe2cb32 (1) jpeg
Un bloc din Kiev a fost lovit de o rachet─â. O femeie e c─ârat─â pe bra╚Ťe de salvatori

O cl─âdire din centrul ora╚Öului Kiev, Ucraina, a fost lovit─â de o rachet─â a armatei ruse ├«n aceast─â diminea╚Ť─â, provoc├ónd daune importante.┬á

Kievul a┬á c─âzut ╚Ťinte ofensivei ruse, iar centrul ╚Öi vestul ora╚Öului sunt constant bombardate. Azi diminea╚Ť─â un bloc de 13 etaje a fost atacat de o rachet─â, iar atorit─â╚Ťile au intervenit de urgen╚Ť─â pentru evacuarea locatarilor ╚Öi pentru a acorda ajutor victimelor.┬á

Ministerul de Interne al Ucrainei a publicat imagini cu blocul de apartamente din Kiev, care a fost avariat s├ómb─ât─â diminea╚Ťa, iar salvatorii ajut─â la evacuarea reziden╚Ťilor.

Fotografiile arat─â mai multe unit─â╚Ťi de apartament explodate ├«n ├«ntregime, cu pere╚Ťii exteriori ╚Öi ferestrele lips─â, partea lateral─â a cl─âdirii a fost distrus─â complet.

Trotuarul de sub clădire este plin de moloz. Unele ferestre de la câteva etaje de jos par sparte, cu daune similare pe acoperișurile joase adiacente.

├Äntr-o fotografie sunt prezentate doi agen╚Ťi de interven╚Ťie care duc pe bra╚Ťe o femeie care a fost r─ânit─â ├«n timpul atacului.┬á

Reac╚Ťia ministrului Ap─âr─ârii rus

Ministerul rus al Ap─âr─ârii,┬á Serghei ┼×oigu, a anun╚Ťat s├ómb─ât─â c─â a lansat lovituri cu rachete de croazier─â peste noapte ├«mpotriva ╚Ťintelor din Ucraina, dar a sus╚Ťinut c─â a vizat exclusiv infrastructura militar─â, ├«n timp ce au ap─ârut videoclipuri cu un cl─âdire reziden╚Ťial ├«n apropiere de Kiev, care a fost lovit de un tir de rachete sau de rachete.

ÔÇ×├Än cursul nop╚Ťii, For╚Ťele Armate ale Federa╚Ťiei Ruse au lansat o lovitur─â cu arme de precizie cu raz─â lung─â de ac╚Ťiune folosind rachete de croazier─â lansate aerian ╚Öi maritim ├«mpotriva infrastructurii militare ucraineneÔÇŁ, a declarat generalul-maior Igor Kona╚Öenkov ├«ntr-o declara╚Ťie video.

ÔÇ×Subliniez ├«nc─â o dat─â c─â focul este ├«ndreptat doar asupra obiectelor infrastructurii militare a For╚Ťelor Armate ale Ucrainei, excluz├ónd daunele aduse infrastructurii reziden╚Ťiale ╚Öi socialeÔÇŁ, a mai ad─âugat Serghei ┼×oigu.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,┬áFacebook┬á╚Öi┬áInstagram!┬á ┬á

Shakira ┼či Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan