Un soldat român a murit în lupta pentru Odessa. Andrei urma să devină tată

#Război Ucraina-Rusia

Un soldat român și-a pierdut viața în Ucraina, în timpul luptei pentru portul Odesa. Anunțul a fost făcut de către familia soldatului care se pregătea să devină tată pentru a doua oară.

Andrei Dumbravă a murit în timpul bătăliei pentru Odessa
Andrei Dumbravă a murit în timpul bătăliei pentru Odessa

Ucraina s-a transformat de două zile terenul pe care se desfășoară lupte sângeroase, după ce președintele rus Vladmir Putin a decis să atace. Peste 100 de soldați care luptă pentru Ucraina au murit în urma conflictului. Între ei se numără și un român pe nume Andrei Dumbravă.

Andrei avea 32 de ani și un viitor frumos înainte. Acasă îl aștepta o soție care urma să nască pentru a doua oară și o fetiță de patru ani. El a murit în teatrul de operațiuni din Odesa, în timpul atacului lansat de către armata rusă. Alte 17 persoane au fost ucise cu sânge rece, în urma unui atac al militarilor ruși din Odesa. Printre victime s-au numărat opt bărbați și zece femei.

Vestea a fost anunțată de familia victimei, prin intermediul unui mesaj scris pe rețelele de socializare. 

Nepotul nostru, Andrei, a murit în bombardamentul absurd al unității de radiotehnică militară 0173 din Podolsk, regiunea Odesa. Ar mai fi dorit să trăiască... A lăsat în urmă o fetiță de numai 4 ani și o soție însărcinată în 7 luni... Avea doar 32 de ani...”, a mărturisit mătușa lui Andrei Dumbravă.

Vladimir Putin a transmis un mesaj soldaților ucraineni

Războiul continuă în Kiev. Oficialii americani sunt îngrijorați de faptul că Kiev va fi capturat de către soldații ruși în zilele următoare. Peste 100.000 de ucraineni au părăsit țara în căutarea unui loc sigur. Sute de case au fost distruse în urma bombardamentului, iar zeci de copii au rămas fără tată. Vladmir Putin este decis să continue lupta, însă a transmis un mesaj soldaților ucraineni în care le sugerează să ocupe capitala Kiev. 

Rusia a limitat accesul la rețelele de socializare cetățenilor, iar Uniunea Europeană și Marea Britanie au stabilit ce sancțiuni vor fi aplicate lui Vladmir Putin și Rusiei. Conturile președintelui rus vor fi înghețate, iar marii milionari din Rusia vor înregistrare pierderi masive din punct de vedere economic. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net