Nicolae Ciuc─â, declara┼úii de la Vama Siret. ┬źAm v─âzut mult─â suferin┼ú─â, oameni n─âp─âstui┼úi de ororile unui r─âzboi┬╗

#R─âzboi Ucraina-Rusia

Premierul Nicolae Ciuc─â a mers, vineri (25 februarie), ├«ntr-o vizit─â la Vama Siret, din nordul Rom├óniei, pentru a vedea care este stadiul preg─âtirilor pentru gestionarea valului de refugia┼úi. Oficialul a fost ├«nso┼úit de mai mul┼úi mini┼čtrii, de Raed Arafat ┼či de Gheorghe Flutur.

image
Nicolae Ciuc─â a fost la Vama Siret foto: Facebook

Nicolae Ciuc─â a mers la grani┼úa cu Ucraina, vineri, pentru a vedea c├ót de preg─âtit─â este ┼úara noastr─â pentru a gestiona valul de refugia┼úi. Al─âturi de prim ministru, la Vama Siret, din jude┼úul Suceava, au fost ministul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul S─ân─ât─â┼úii, Alexandru Rafila, ministrul Ap─âr─ârii, Vasile D├«ncu, ┼čeful DSU, Raed Arafat, ┼či pre┼čedintele Consiliului Jude┼úean Suceava, Gheorghe Flutur, noteaz─â adevarul.ro.

Discursul lui Ciucă, întrerupt de un bărbat

ÔÇ×Nu m-a┼č fi a┼čteptat s─â mai v─âd astfel de situa┼úii, de-a lungul carierei profesionale am v─âzut nenum─ârate locuri unde era foarte mult─â suferin┼ú─â, iar acum ce am v─âzut este mult─â suferin┼ú─â, oamenii care sunt n─âp─âstui┼úi de ororile unui r─âzboi, iar faptul c─â cet─â┼úenii rom├ónii al─âturi de institu┼úiile statului s-au mobilizat ┼či....", a declarat Ciuc─â, vineri seara, la Vama Siret, ├«nainte de a fi interrupt de un b─ârbat aflat acolo.

B─ârbatul l-a ├«ntrebat pe Ciuc─â despre ce mobilizare vorbe┼čte, pentru c─â la Vama Siret sunt numai voluntari.

Guvernul vrea să transforme Stadionul "9 Mai" în tabără de refugiaţi

Premierul a continuat discursul, ┼či a precizat c─â stadionul ÔÇť9 MaiÔÇŁ din Siret este un loc bun pentru a instala corturi. Acolo vor autorit─â┼úile s─â amenanjeze o tab─âr─â de refugia┼úi, ├«n apropierea PTF Siret.

┬áÔÇ×Am fost ┼či am v─âzut pe stadionul din Siret loca┼úia unde se poate instala o tab─âr─â de corturi, exist─â toate facilit─â┼úile ┼či utilit─â┼úile necesare s─â poat─â s─â func┼úionezeÔÇŁ, a completat premierul Ciuc─â.

stanga
dreapta
refugiati ucraina siret inquam Photos  Casian Mitu 5 jpg
refugiati ucraina siret inquam Photos  Casian Mitu 2 jpg
refugiati ucraina siret inquam Photos  Casian Mitu 6 jpg
refugiati ucraina siret inquam Photos  Casian Mitu 1 jpg
refugiati ucraina siret inquam Photos  Casian Mitu jpg
refugiati ucraina siret inquam Photos  Casian Mitu 3 jpg

Peste 20.000 de ucraineni au intrat în România în ultimele 24 de ore

├Än ultimele 24 de ore, peste 10.000 de ucraineni au trecut grani┼úa din nord, ├«n Rom├ónia. Dintre cei 10.624 de cet─â┼úeni ai Ucrainei, 3.660 au plecat deja din ┼úara noastr─â. Doar la Siret, au intrat 5.000 de persoane. 14 persoane au cerut azil, fiind cazate la Centrul Regional de Cazare ┼či Proceduri pentru Solicitan┼úii de Azil (CRCPSA) din R─âd─âu┼úi. Al┼úi ucraineni s-au cazat la hoteluri ┼či pensiuni, fiind ├«n tranzit c─âtre alte ┼ú─âri.┬á ┬á

Pe la frontiera cu Republica Moldova, au intrat 12.0555 de ucraineni. În alte puncte de frontieră au intrat câteva sute de oameni. 

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick!┬ápeÔÇéGoogle News,Facebook┬á╚ÖiÔÇéInstagram!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg