Momentul în care un bloc a fost lovit de o rachetă. Imagini cumplite

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

O rachetă a lovit o clădire rezidențială din orașul ucrainean Cernihiv, la 150 km nord de Kiev, a anunțat luni Serviciul de Comunicații de Stat. O femeie a fost rănită în atac.

image

În ciuda faptului că Rusia a declarat că nu are drept țintă zonele civile din Ucraina, tot mai multe dovezi arată contrariul. Aseară o rachetă rusească a lovit un bloc din orașul Cernihiv, iar imaginile dramatice de la locul exploziei au fost suprinse de unul dintre cetățenii aflați în zonă. 

În filmare se poate vedea cum două etaje inferioare ale clădirii de blocuri sunt în flăcări. Din fericire, atacul nu s-a soldat cu morți, însă o femeie a fost rănită în urma exploziei. Locatarii au fost evacuați. 

❗A rocket hit a residential building in the center of Chernigov, two lower floors caught fire, the number of injured is still unknown. pic.twitter.com/gEzFXjZ2IS

— NEXTA (@nexta_tv) February 28, 2022

Armata rusă a lovit mai multe zone civile, printre care se numără un bloc din centrul Kiev-ului și un spital de pediatrie pentru copiii bolnavi de cancer. 

Clădirea de locatari cu 13 etaje din Kiev a fost prima zonă civilă care a căzut țintă unui atac cu rachetă al armatei ruse. Inițial mai multe persoane au fost rănite, iar ulterior o femeie a murit la spital din cauza leziunilor. 

A doua țintă a trupelor ruse a fost spitalul de pediatrie pentru copiii bolnavi de cancer, care a fost lovit de o rachetă, provocând moartea unuia dintre micuți. 

Ucraina acuză Rusia pentru atacuri asupra civililor

Guvernul de la Ucraina a acuzat Rusia pentru atacurile cu rachete asupra zonelor populate de civili, în timp ce reprezentanții guvernului de la Moscvova neagă orice demers militar de acest tip. 

După cele patru zile de război, 340 de ucrainieni și-au ierdut viața în urma atacurilor, printre care se află și copii. O delegație a Ucrainei s-a întâlnit azi cu diplomații ruși pentru a discuta pentru a doua zi consecutiv încetarea focurilor. 

Volodimir Zelenski a declarat că nu își pune speranțele în acestă întrevedere și și-a orientat din nou speranțele către Uniunea Europeană și a solicitat Comisiei, din nou, aderarea Ucrainei la UE. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net