Boris Johnson primește o nouă lovitură! Soția premierului britanic, acuzată că s-ar afla în spatele petrecerilor de pe Downing Street

Premierul britanic Boris Johnson este ținta unor noi acuzații. Politicianul este acuzat de faptul că se lasă manipulat de soția mult mai tânără. Mai mult de atât se pare că ea s-ar afla și în spatele petrecerilor organizate în timpul carantinei pe Downing Street numărul 10. 

Carrie și Boris Johnson Sursă foto: Profimedia
Carrie și Boris Johnson Sursă foto: Profimedia

Într-o biografie controversată, semnată de un parlamentar conservator, soția premierului britanic este caracterizată prin cuvinte dure și este făcută responsabilă pentru declanșarea scandalului mediatic care are în centru petrecerile grandioase de pe Downing Street, informează Adevărul.

Potrivit relatărilor parlamentarului, Boris Johnson este un bărbat nefericit, nesigur de propria persoană, complet captivat de soția mult mai tânără. Acesta susține că politicianul pune viitorul țării în pericol doar pentru a nu o supăra pe partenera sa de viață.

Ea îl sună pe premier chiar și atunci când acesta se află în timpul ședințelor importante și nu ezită să îl consilieze în chestiunile poltiice. Conform părlamentarului, cei care au îndrăznit să o contrazică sau să îi conteste sfaturile, au fost rapid concediați. 

Anturajul soției premierului se arată revoltat de acuzațiile aduse și subliniază că cei doi au o relație sănătoasă și că relatările parlamentarului sunt doar niște relatări misogine care au ca scop denigrarea lui Carrie. Purtătorul de cuvânt al soției lui Boris Johnson a declarat public că rândurile conservatorului sunt niște relatări fără fundament. 

Această biografie, publicată din 6 februarie în „Daily Mail” sub forma unui foileton, apare în contextul scandalului „Partygate”, o serie de dezvăluiri șocante despre petrecerile organizate la Downing Street 10 în plină carantină și criză medicală, relatează Adevărul. 

Boris Johnson şi iubita lui, Carrie Symonds, fost director de comunicare al Partidului Conservator și consilier al grupului Oceana în prezent, s-au logodit în anul 2019 și căsătorit la data de 29 mai 2021. Au doi copii, un băiat născut pe data de 29 aprilie 2020 și o fată carte s-a născut pe 9 decembrie 2021. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net