Brigitte Macron, în secret în vacanță fără soț

image
Soții Macron au renunșat la vacanța împreunăFoto: Profimedia

Brigitte Macron a fugit, recent, în secret, de la Paltul Élysée pentru o vacanță fără soțul președinte” A plecat ca să-și încarce bateriile după izolare.

Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron (67 de ani), ar fi părăsit Palatul Élysée în secret pentru a petrece câteva zile de vacanță după săptămâni de izolare cauzată de COVID-19, potrivit ”Célébrité magazine”. ”În vacanță, ea uită totul”, titrează această revistă. A plecat fără soț, președintele Emmanuel Macron (42 de ani), care a rămas la Paris pentru a se ocupa de problemele țării. ”Destinsă și surâzătoare, departe de la Élysée”, mai scrie ”Célébrité magazine”, fără a preciza unde anume a ales să-și petreacă zilele de vacanță Brigitte Macron.

În urmă cu câteva zile, revista ”Gala” a dezvăluit că președintele francez și soția sa au renunțat la vacanța de la Fort Brégançon, reședința estivală a șefilor de stat. Asta deoarece Macron are mult de lucru. ”În timp ce se află în vacanță, Prima Doamnă nu e însă în largul său din cauza prezenței fotografilor care îi supraveghează cele mai mici gesturei. Când se duce să facă baie, sut paparazzi”, mai scrie revista mai sus amintită, adăugând că soția președintelui Macron nu ar vrea să fie pozată în costum de baie.

Brigitte şi Emmanuel Macron, la bustul gol! Iată cum au fost surprinşi la plajă preşedintele Franţei şi soţia lui

Brigitte Macron, huiduită, înjurată şi criticată de vecini! Dezvăluiri incendiare

Brigitte Macron, mâna dreaptă a soțului președinte

Emmanuel Macron a preluat mandatul prezidenţial pe 14 mai 2017, de la preşedintele Francois Hollande şi a reuşit, în cei peste trei ani, să se impună drept un şef de stat raţional şi cu idei prospere. Alături a avut-o mereu pe Brigitte, cea despre care spune că este mâna lui dreaptă. Deşi au fost extrem de criticaţi pentru legătura lor amoroasă, diferenţa de vârstă dintre ei, dar şi pentru începuturile necuviincioase ale relaţiei lor, Brigitte şi Emmanuel Macron sunt acum unul dintre cele mai respectate şi admirate cupluri prezidenţiale. I-a ajutat maturitatea cu care au luat deciziile importante în stat, diplomaţia de care se bucură, dar şi disponibilitatea şi pozitivismul cu care întâmpină orice problemă. Brigitte Macron găseşte acum curajul de a vorbi despre legătura ei cu Emmanuel, dar şi cum decizia de a-i fi alături o face mai fericită ca oricând, în ciuda diferenţei de 25 de ani dintre ei: ”Eu cu ridurile mele, el cu tinerețea lui”. Brigitte Macron a fugit, în secret, de la Paltul Élysée pentru o vacanță fără soț.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
alexandra 1 jpg
pom mosmon jpg
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati