Brigitte Macron și Melania Trump s-au întrecut în ținute de lux la Summit-ul G7

image
Brigitte Macron a fost gazda perfectă pentru soțiile liderilor prezenți la Summit-ul G7 de la Biarritz

În vreme ce soții lor s-au contrat pe teme de securitate internațională și de mediu, Brigitte Macron și Melania Trump au predat adevărate lecții de stil la o întâlnire cu soțiile șefilor de stat prezenți în Biarritz.

Duminică, partenerele de viață ale liderilor prezenți la Summitul G7 de la Biarritz, Franța, au făcut o excursie în zonă, pentru o degustare de vinuri, o vizită la o fermă de ardei iuți și un program artistic cu specific local.

Din grup au făcut parte, pe lângă gazda Brigitte Macron și prima doamnă a SUA, Melania Trump, Akie Abe, soția prim-ministrului japonez Shinzo Abe, Cecilia Morel, prima doamnă a statului Chile, Jenny Morrison, soția prim-ministrului australian Scott Morrison, și Malgorzata Tusk, soția președintelui Consliului Europei Donald Tusk.

image
Brigitte Macron a avut ceva probleme cu echilibrul din cauza tocurilor, pe câmpul de ardei iuți

Proaspăt întoarsă din vacanța în stațiunea oficială a președinților francezi, Fort de Bregancon, Brigitte Macron (66 de ani) a etalat un bronz irezistibil, pus în valoare de rochia roșie, cu decupaje la nivelul umerilor. Ca de obicei, soția lui Emmanuel Macron a ales un model deasupra genunchilor, de la designerul ei preferat, Louis Vuitton.

Pentru accesorii, Brigitte Macron a ales tot brandul Louis Vuitton, al cărui logo a fos vizibil pe tocurile pantofilor bicolori, cu cataramă dublă. Dacă ar fi știut că grupul condus de ea urma să intre și pe un câmp cultivat cu ardei iuți, probabil că prima doamnă a Frnaței ar fi ales niște încălțări mai confortabile.

image
Brigitte Macron și Melania Trump, de departe cele mai elegante apariții de la Summit-ul G7

Melania Trump, cu balerini Louboutin și geantă Hermes

Mult mai inspirată din acest punct de vedere a fost Melania Trump (49 de ani), care a ales pentru scurta escapadă ”la țară” o pereche de balerini albi, de la designerul ei preferat, Louboutin. Prima doamnă a SUA a ales o ținută albă din cap până-n picioare, condimentată cu accesorii de lux. Soția lui Donald Trump a purtat o rochie midi Calvin Klein, fără mâneci, cu o centură din același material.

image
Brigitte Macron și Melania Trump, de departe cele mai elegante apariții de la Summit-ul G7foto: EPA

Este vorba despre un model din colecția de acum doi ani a designerului, dar, asemenea lui Kate Middleton, Melania nu se sfiește să aducă în actualitate piese mai vechi de designer. Și o face cu multă grație, trebuie să recunoaștem. Pe lângă balerinii Louboutin, Melania a Trump și-a accesorizat ținuta cu o geantă Hermes, modelul Birkin.

Citește și:

Brigitte Macron, la plajă cu fiica ei mai mică. Care arată mai bine?

Melania Trump, într-o rochie incredibil de scurtă în biserică, la slujbă

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
cub sicriu alexandru arsinel png
Lucrările pe Valea Oltului la structura DN7 în Sibiu Foto DRDP Brașov jpg
cutit jpeg
image
image
image
image
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub radu mirica animat gif
uragan Ian   foto colaj captura jpg
Vladimir Putin Foto Sergei BOBYLYOV / SPUTNIK / AFP