Cannes și prostituție la scară înaltă. Tarife de 40.000 de euro pe noapte și un scandal care a zguduit lumea!

Festivalul de Film de la Cannes este una dintre cele mai importante momente ale anului, în privința industriei filmului. Însă, pe lângă vedetele care strălucesc pe covorul roșu, cât și filmele extraordinare care își fac apariția pe ecranele de cinema există și o latură „întunecată”. Iar scandalul de prostituție de la Cannes a zguduit întreg globul.

Scandalul a uimit o lume întreagă, odată ce a devenit public
Scandalul a uimit o lume întreagă, odată ce a devenit public

Când vine vorba despre cele mai importante evenimente pentru industria cinematografică, puține ocazii pot spune că sunt deasupra Festivalului de Film de la Cannes. De la cei mai bine cotați artiști, până la scenariști, cât și alte nume sonore ale industriei, toți își fac apariția în orașul de pe Riviera franceză, cu ocaiza festivalului. Iar alături de aceștia, o altă prezență constantă sunt atât turiștii, cât și cei mai importanți miliardari de pe glob.

Însă, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, pe lângă strălucirea festivalului există și o parte „întunecată” care a șocat întreaga lume. La Cannes, cu un deceniu în urmă, un scandal uriaș de prostituție uimea globul, totul fiind declanșat de către dezvăluirile unui afacerist libanez, care, între timp, a fost și condamnat pentru acțiunile sale.

Elie Nahas a fost prins de către autorități în anul 2007

Pe numele său Elie Nahas, el era o persoană de încredere în anturajul lui Mutassim Gadhafi, fiul fostului dictator libian Muammar Gadhafi. Elie Nahas a primit în 2007 o sentință de 8 ani de închisoare, pentru rolul său în scandal. Mai precis, afaceristul organizase o rețea de prostituție în care 50 de femei erau oferite diverșilor afaceriști arabi în timpul festivalului. Iar conform declarațiilor lui, printre aceste femei erau chiar și deținătoare ale titlului de Miss, cât și actrițe minore.

Potrivit sursei citate, printre fetele care acceptau sume de bani pentru a acompania oamenii de afaceri pe iahturile lor nu erau doar prostituate profesioniste, cât și, uneori, actrițe de categoria B, de la Hollywood. Potrivit lui Elie Nahas, aceste fete puteau ajunge să primească chiar și undeva în jurul a 40.000 de dolari pe noapte, pentru serviciile lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net