Rușinos! Johnny Depp, cu dantura cariată și dezgustătoare la Cannes. Actorul arată deplorabil

Ultima actualizare:

Johnny Depp a revenit pe covorul roșu la Festvalul Internațional de film de la Cannes. Actorul joacă în filmul francez „Jeanne du Barry”, în care interpretează rolul regelui Ludovic al XV-lea. Prezența actorului american a reușit să stârnească mai mult interes decât filmul în sine, iar deși publicul a fost bucuros să asiste la întoarcerea lui Depp pe covorul roșu, un detaliu a stârnit multe controverse: dantura actorului este într-o stare groaznică!

Dantura actorului este într-o stare groaznică / FOTO: Instagram
Dantura actorului este într-o stare groaznică / FOTO: Instagram

Johnny Depp s-a întors pe covorul roșu, interpretând rolul regelui Ludovic al XV-lea, în filmul francez „Jeanne du Barry”. Acesta a apărut la Festivalul Internațional de film de la Cannes, iar deși publicul s-a bucurat să asiste la întoarcerea lui Depp, fanii au observat și un detaliu absolut bizar: dantura actorului este într-o stare foarte proastă! Imaginile cu dinții acestuia au devenit virale pe Internet, provocând uimire în rândul fanilor acestuia.

Poate că mulți dintre noi ne-am gândi că la o avere astronomică de milioane de dolari, costul celor mai bune tratamente dentare ar fi ceva banal. Însă, se pare că Johnny Depp se simte îndeajuns de comfortabil în propria piele pentru a nu da atenție unor detalii de acest gen, spre surprinderea internauților. Unii chiar au glumit că actorul se transformă în personajul Jack Sparrow, din „Pirații din Caraibe”, care avea o dantură la fel de proastă precum Depp.

Johnny Depp are probleme cu dantura de ani de zile

Imaginile cu actorul au devenit virale pe Internet / FOTO: Instagram
Imaginile cu actorul au devenit virale pe Internet / FOTO: Instagram

Pentru actorul în vârstă de 59 de ani, problemele cu dantura nu sunt nimic nou. Publicul a observat de ani de zile că dinții său nu sunt deloc în cea mai bună stare, iar în anul 2016, el a spus că și-a ignorat mult timp igiena dentară, potrivit informațiilor oferite de către MARCA.

Desigur, asta nu a oprit comentariile despre apariția sa la Cannes, unii utilizatori de pe Twitter chiar spunând „dinții lui Johnny Depp arată de parcă cineva i-a vopsit în negru”, potrivit celor de la news.com.au, în timp ce alt internaut comentează ironic că „noul film al lui Jonny Depp are un scor la fel de prost ca dinții săi. Felicitări!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
image
actualitate.net
image
actualitate.net