Cel mai asteptat și controversat film la Festivalul de la Cannes 2023. Are doi actori super apreciați și un regizor legendar

Ultima actualizare:

Festivalul de Film de la Cannes din acest an este plin de premiere mondiale, de la „Killers of the Flower Moon” al lui Martin Scorsese la „Asteroid City” al lui Wes Anderson. Iar, printre acestea s-a numărat și pelicula „Strange Way of Life” („Modul ciudat al vieții” n.r), de Pedro Almodóvar, un western de 31 de minute, cu Ethan Hawke şi Pedro Pascal în rolurile principale a doi îndrăgostiţi. Miercuri, 17 mai, numeroși cinefili au așteptat peste o oră în ploaie pentru a viziona filmul, inspirat de celebrul „Brokeback Mountain”, doar pentru a fi refuzați.

Pelicula pentru care numeroase persoane au aşteptat minute întregi în ploaie / Foto: Twitter
Pelicula pentru care numeroase persoane au aşteptat minute întregi în ploaie / Foto: Twitter

Pelicula  „Strange Way of Life”

Inspirată de celebrul „Brokeback Mountain”, al lui Ang Lee, pelicula „Strange Way of Life” („Modul ciudat al vieții” n.r) , de Pedro Almodóvar, un western de 31 de minute, cu Ethan Hawke şi Pedro Pascal în rolurile a doi îndrăgostiţi, a fost prezentată în cadrul unei proiecţii speciale în prezenţa actorilor din distribuţie. Excepţia a fost starul din „The Mandalorian”, Pedro Pascal, care ar filma un sequel al dramei istorice "Gladiator" (2000), de Ridley Scott și nu a putu fi prezent.

Numeroşi cinefili dornici să vizioneze miercuri după amiază la Festivalul de Film de la Cannes 2023 fimul, au plecat acasă dezamăgiți după ce au fost refuzați, în ciuda faptului că au așteptat nerăbdători peste o oră în ploaie.

„Strange Way of Life” prezintă viața a doi vechi prieteni, şeriful Jake (Ethan Hawke) şi pe fermierul Silva (Pedro Pascal), care se reîntâlnesc după 25 de ani şi sunt atraşi unul de celălalt. De asemenea, pelicula a fost primită cu brațele deschise de către critici și au fost deschişi la ideea ca Almodóvar să îl transforme într-un lungmetraj, considerându-o fidelă genului său, dar în acelaşi timp adăugând ceva la aceasta.

Filmul „Strange Way of Life” („Modul ciudat al vieții” n.r) va fi distribuit de Sony Pictures Classics și va fi lansat în cursul acestui an, relatează Observator.ro.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
daniel osmanovici 2 jpg
periuta de dinti cu pasta fotolia 218165 subscription l 1 jpeg
america express facebook jpg
netflix g6957822cc 1280 jpg
mircea badea hp jpeg
netflix jpg
Alina Todașcă și Cătălin Dascălu, oamenii din spatele sucesului Iulianei Beregoi, au fost cei care i-au propus la un moment dat Mirelei Retegan ideea unui film Zurli
image
actualitate.net