Mădălina Ghenea, răvășitoare la Cannes! Rochia extrem de decupată i-a lăsat la vedere silueta

Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea a bifat o apariție de-a dreptul răvășitoare pe covorul roșu, în cadrul celei de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Modelul a purtat o rochie cu mai multe decupaje, care i-au conturat frumos silueta.

Mădălina Ghenea știe întotdeauna cum să își facă „intrarea” în cadrul evenimentelor la care participă, nefiind nevoie decât de un pas pe covorul roșu, ca toate camerele de fotografiat să se întoarcă în direcția sa.

Luându-și poziția de „pozat”, modelul s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze senzuale, ajutată și de rochia aleasă pentru eveniment. 

Citește și: Mădălina Ghenea, premiată la Cannes! Românca a purtat o ținută de milioane, pe covorul roșu

Mădălina Ghenea, rochie cu decupaje pe covorul roșu de la Cannes

Actrița a participat în cadrul ediției cu numărul 75 a Festivalului de Film de la Cannes, ocazie pentru care a ales o ținută cu totul specială, care i-a pus în evidență atuurile fizice. Mădălina a optat pentru o rochie mulată, cu un decolteu adânc, însă multitudinea de decupaje a outfit-ului a atras cele mai multe priviri. 

Citește și: Mădălina Ghenea a răbufnit! Câți bani îi dă Matei Stratan, pensie alimentară, pentru fiica lor?

Actrița și-a accesorizat rochia lungă până în pământ cu mai multe inele cu pietre prețioase, în timp ce zona gâtului a fost lăsată liberă în mod strategic, pentru ca atenția să se se concentreze în jurul bustului generos.

Partea decolteului a fost încrustată cu mai multe paiete, pentru un plus de strălucire. Ținuta a fost una de tip „sirenă”, mulată pe corp până la nivelul genunchilor și evazată în partea inferioară.

Mădălina Ghenea, apariții tot mai spectaculoase la Cannes

În urmă cu doar câteva zile, Mădălina Ghenea a mai bifat o apariție admirată, tot pe covorul roșu de la Cannes, în cadrul evenimentului „World Influencers and Bloggers Awards”, ediția de anul acesta, în care a fost și premiată. Rochia sa, semnată de celebrul designer Zuhair Murad, a primit recenzii pozitive din partea criticilor din domeniu, Mădălina adăugând, astfel, un nou succes vestimentar în palmares.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net