După Cannes, senzuala Mădălina Ghenea a lăsat mască audiența. Pictorial în lenjerie intimă demn de pus în ramă

Ultima actualizare:

Proaspăt premiata la Cannes, Mădălina Ghenea a „îndulcit” finalul de săptămână al fanilor cu un scurt pictorial „de infarct”!

Senzuala româncă a lăsat mască audiența cu un set de fotografii bune de pus în ramă, actrița pozând într-o manieră senzuală, în lenjerie intimă, pe Instagram.

A defilat pe covorul roșu, la Cannes

Mădălina Ghenea se numără printre personalitățile care au fost premiate, la finalul lunii mai,  la „World Influencers and Bloggers Awards”, eveniment desfășurat la Cannes. Câștigătorii au primit titlul pentru cele mai influente și de impact personalități ale anului.

A urmat cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, unde Mădălina Ghenea a făcut senzație pe covorul roșu. Ea a purtat o rochie cu mai multe decupaje, care i-au conturat frumos silueta impecabilă.

Mădălina Ghenea, 34 de ani, a cunoscut celebritatea ca fotomodel, debutând în branșă de la vârsta de 15 ani. Trăiește în Italia și a reușit să își confirme talentul și ca actriță.

Citește și: Mădălina Ghenea a răbufnit! Câți bani îi dă Matei Stratan, pensie alimentară, pentru fiica lor?

A devenit cunoscută după o apariție într-un videoclip al lui Eros Ramazzotti și a fost protagonista a unor reclame prentu branduri consacrate, precum La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Hunkemoller.

Relații cu bărbați celebri

Mădălina Ghenea are o viață personală tumultuoasă. A avut o relație cu Leonardo DiCaprio, apoi s-a iubit cu actorului Gerard Butler, pe care l-a adus și în România pentru a-l prezenta familiei.

La scurt timp, după această vizită, cei doi s-au despărțit. În 2016, a avut o relație cu designerul Philipp Plein, care a durat doar 38 de zile. Din relația cu afaceristul Matei Stratan a rezultat și o fiică, Charlotte.

Citește și: Mădălina Ghenea, așa cum n-ai mai văzut-o vreodată! „Fără machiaj, sclipici și bijuterii”

În viața Mădălinei Ghenea există și anumite episoade misterioase. De exemplu, ea ar fi fost recunoscută de fiul lui Sile Cămătaru, Mario Balint.

Trecutul misterios al vedetei

În urmă cu mai mulți ani, în emisiunea „Drept la țintă”, prezentată la acea vreme de Mădălin Ionescu, la Kanal D, fiul lui Sile Cămătaru, făcea o declarație uluitoare despre Mădălina Ghenea.

Nu-i știu numele. Știu că i se spunea „Merdeneaua”! Bruneta aceea focoasă care a plecat în Italia", a reacționat Mario, ca și când ar fi vorbit despre o veche prietenă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net