Sultana Hurrem din Suleyman Magnificul, superbă la Festivalul de Film de la Cannes! Meryem Uzerli a atras toate privirile

Publicul ei o cunoaște și o iubește grație rolului ei din serialul istoric „Suleyman Magnificul“, unde a interpretat rolul sultanei Hurrem. Meryem Uzerli, căci despre ea este vorba, s-a aflat zilele aceastea la Festivalul de Film de la Cannes. Și, ca de fiecare dată, aparițiile sale sunt foarte rafinate, fiind în vizorul criticilor de specialitate. 

Meryem Uzerli a făcut un rol fantastic în Suleyman Magnificul. Foto: Click.
Meryem Uzerli a făcut un rol fantastic în Suleyman Magnificul. Foto: Click.

Din ce familie provine Meryem Uzerli

Meryem Uzerli s-a născut într-o familie de musulmani pe data de 12 august 1983 în Germania, la Kassel. Tatăl ei, Hüseyin, este turc în timp ce mama ei, Ursula, este nemțoaică. Meryem a studiat actoria la Frese Schauspielstudio în Hamburg. Este cunoscută în special datorită rolului Sultanei Hürrem, din serialul istoric Suleyman Magnificul. În 2013, ea a părăsit serialul din motive de sănătate și, de la episodul 103, Vahide Percin a preluat rolul Sultanei Hürrem.

Vedete suferea de sindromul Burnout

Vedeta suferea de sindromul Burnout, deși avea un program normal de lucru, de cinci zile pe săptămână. Aceasta a decis să se trateze la o clinică din Berlin. “Uzerli are probleme psihologice și nu le poate rezolva”, a declarat atunci producătorul serialului, Timur Savcı, pentru publicația Hurryet Daily News.

De atunci, actrița a mai avut roluri și în alte filme și seriale.

Are o fetiță, pe nume Lara

În perioada filmărilor pentru îndrăgitul serial, Meryem a avut o relație cu Can Ateș, un cunoscut afacerist turc. Actrița era foarte îndrăgostită de iubitul de la acea vreme și avea deplină încredere în el. 

După ce a părăsit Turcia, ea a anunțat că s–a despărțit de iubitul ei, Can Ateş, după ce a aflat că a înșelat-o. A anunțat de asemenea că este gravidă, și că vrea să dea naștere copilului al cărui tată este Ateş, deși acesta îi ceruse să avorteze. Pe data de 10 februarie 2014 a născut o fată, pe nume Lara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Coadă la Caritas, în faţa sediului ziarului "Mesagerul Transilvan"
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net