Care este noua funcție pe care WhatsApp o va introduce! Va fi extrem de utilă pentru toți utilizatorii aplicației

WhatsApp va introduce o agendă proprie de contacte, anunțând o nouă funcție care va permite utilizatorilor să salveze contacte direct în aplicație. Până acum, WhatsApp se baza pe agenda telefonului, pentru a sincroniza contactele. 

WhatsApp Foto: Shutterstock
WhatsApp Foto: Shutterstock

Noua funcție WhatsApp va fi lansată curând 

Dacă până acum, WhatsApp se baza pe agenda telefonului pentru a sincroniza contactele, de acum numerele de telefon vor fi salvate în aplicație. Dacă o persoană nouă v-a trimis un mesaj în aplicație și vreți să-i salvați detaliile, informațiile vor fi stocate local pe dispozitiv.

Noua funcție, care va fi lansată în curând, vă permite să stocați contacte pe orice dispozitiv, inclusiv WhatsApp pentru web și Windows. Puteți alege să sincronizați contactele salvate în WhatsApp și pe telefonul dumneavoastră. 

WhatsApp va folosi o agendă proprie de contacte 

În loc să se bazeze doar pe sincronizarea cu agenda telefoanelor pe care este instalat, WhatsApp va folosi o agendă proprie de contacte, care va fi păstrată şi când este schimbat telefonul. WhatsApp anunţă că va salva lista de contacte direct în aplicaţie, după ce, în toţi anii de până acum, s-a bazat pe datele din agenda telefoanelor pe care funcţiona.

Astfel, WhatsApp va permite salvarea contactelor de pe orice dispozitiv, inclusiv din versiunea web sau aplicaţiile pentru desktop şi va folosi în acest sens stocarea în cloud. Anul trecut, compania a început să permită utilizatorilor să se conecteze la două conturi WhatsApp pe un singur dispozitiv.

De ce este utilă noua funcție WhatsApp

Salvarea contactelor conectate la un singur cont WhatsApp este utilă, dacă doriți să păstrați contactele personale și pe cele de afaceri separate. În plus, dacă partajați dispozitivul cu alte persoane, vă puteți menține propria listă de contacte legată de numărul dv. Pentru păstrarea în siguranţă a contactelor, compania spune că a dezvoltat un nou sistem de stocare criptată, pe care-l numeşte Proof Linked Storage (PLS).

De fiecare dată când este salvat un contact, pe dispozitiv este generată o cheie de criptare, care este accesată în urma autentificării cu dispozitivul principal. În plus, printr-un parteneriat cu Cloudflare, orice modificare adusă datelor din cloud va fi semnată criptografic, pentru a se asigura faptul că datele nu pot fi modificate de altcineva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Clotilde Armand la Parchet  Foto Inquam Photos  George Calin (2) jpg
pizza pixabay jpg
laura crisan jpg
jolla castel nisip jpg
Adrian Marțian / FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
ricco cocosul jpg
MV5BYzY2ZTNhMzItYzQwZC00ZWQ2LWI2NWMtNjJmZmY5NGFiNWEzXkEyXkFqcGc@  V1  jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net