Care este parfumul preferat al lui Meghan Markle. Soția Prințului Harry plătește foarte puțin pentru a mirosi divin

#Casa Regală a Marii Britanii

Ca orice alt membru al Familiei Regale, Meghan Markle pune mare preț pe imaginea ei. Soția Prințului Harry are întotdeauna grijă să arate impecabil, dar și să miroasă divin. Ducessa de Sussex este înnebunită după parfumuri, iar unul dintre aceasta, pe care efectiv îl adoră, orice femeie și-l poate permite.

Care este parfumul preferat al lui Meghan Markle / foto: GettyImages
Care este parfumul preferat al lui Meghan Markle / foto: GettyImages

Cunoscută pentru gustul său sofisticat în ceea ce privește parfumurile, Meghan Markle a dezvăluit, de-a lungul timpului, câteva dintre parfumurile sale preferate, devenind rapid unele dintre cele mai populare arome din lumea parfumurilor. Ei bine, cu siguranță mirosul cucerește orice femeie, iar prețul este pentru toate buzunarele. Așadar, care este parfumul preferat al lui Meghan Markle?

Unul dintre parfurile preferate ale Ducesei de Sussex este Oribe Côte d’Azur Eau de Parfum, un parfum luxos și sofisticat, care emană note de citrice, flori albe și lemn de santal. Inspirat de peisajele pitorești de pe Coasta de Azur franceză, parfumul are un miros proaspăt și vibrant.

Potrivit lui Meghan Markle, Oribe Côte d'Azur Eau de Parfum este unul dintre parfumurile sale preferate tocmai pentru că este proaspăt și vibrant, dar și deoarece o face să se simtă încrezătoare și puternică. De asemenea, a menționat că acest parfum este perfect pentru a fi purtat în timpul verii sau în zilele călduroase, deoarece are o notă proaspătă și energică.

Parfumul preferat al Ducesei de Sussex

Oribe Côte d'Azur Eau de Parfum, unul dintre parfumurile preferate ale Ducesei de Sussex
Oribe Côte d'Azur Eau de Parfum, unul dintre parfumurile preferate ale Ducesei de Sussex

Notele de vârf includ bergamota, lămâie și portocală, care oferă parfumului o notă proaspătă și energică. Notele de mijloc sunt compuse din flori albe, cum ar fi iasomia, tuberoza și crinul, care adaugă o notă florală și feminină. Notele de bază sunt compuse din lemn de santal, ambra și mosc, care oferă parfumului o notă caldă și senzuală.

Oribe Côte d’Azur Eau de Parfum este, de asemenea, un parfum versatil, care poate fi purtat atât ziua, cât și seara, la birou, la întâlniri sau la evenimente speciale. Totodată, prețul este destul de accesibil. Pe site-ul oficial, sticluța de aproximativ 75 de ml se vinde cu 125 de dolari (570 de lei), iar cea de 10 mil la prețul de 34 de dolari (155 de lei).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
executie ceausescu jpg
femeie ceai raceala jpg
roman in germania terorizat de conationali jpg
2 regele carol al doilea jpg jpeg
casa verde jpg
accident bucuresti jpg
Stațiunile din județul Brașov rămân în topul preferințelor românilor FOTO Poiana Brașov
image
actualitate.net
image
actualitate.net