Cât de sinistru! Cadavrele au ieșit din sicrie, într-un cimitir din Napoli, după ce cavourile s-au surpat

Ultima actualizare:

Tablou sinistru, în cimitirul cartierului Poggioreale din Napoli, Italia. Incinta dispune de cavouri suprapuse, într-o structură destul de înaltă și șubredă. Lucrările de infrastructură din zonă au dus la surparea construcției și, astfel, sicriele au luat-o la vale, unele cadavre fiind vizibile.

Lucrările de infrastructură au șubrezit construcția

Incidentul de acum s-a produs la o clădire care se află în Porta Balestrieri, pe Via Santa Maria del Pianto, departe de zona în care la începutul acestui an se prăbușise o altă clădire din același cimitir, scrie Adevărul.

Din 6 ianuarie, am susținut că zona este în pericol, că lucrările de metrou trebuiau oprite până la securizarea întregii zone. În anul 2016 s-a prăbușit un alt zid. Am anunțat această ultimă prăbușire: nu am fost auziți. Din 12 septembrie cimitirul a fost redeschis pentru vizitatori: la ce vă așteptați? Din fericire, incidentul avut în timp ce în zonă nu era nimeni”, a declarat Pina Caccavale, președinta comitetului „Crollo 5 ianuarie 2022 – Insieme per non dimenticare”, care reunește aproximativ optzeci de membri ai familiilor defuncților înmormântați în nișele afectate de prăbușirea de anul trecut.

Citește și: Pensionară arestată în Rusia, după i-a făcut farmece lui Vladimir Putin la cimitir!

Numeroase sicrie, cel puțin 12, se află acum într-un echilibru precar odată cu prăbușirea clădirii, la fel ca mai multe cadavre ce sunt vizibile și lipsite de orice protecție. La fața locului a sosit consilierul orașului Napoli pentru Verde, responsabil pentru cimitire, Vincenzo Santagada.

Vezi și: Scene halucinante, în România! Trei gropari și-au făcut piscină într-un mormânt

„În momentul prăbușirii, nu erau rude ale persoanelor decedate, deoarece închiderea este programată la ora 13.30. Prăbușirea a fost precedată de un vuiet sec, iar un nor mare de praf a fost detectat de camerele de luat vederi, amplasate pe partea laterală a zonei afectate. Ca administrație, ne ocupăm de toate formalitățile necesare”, spune consilierul Santagada, confirmând că noul incident s-a produs la o clădire care „nu se află în imediata vecinătate a zonei în care s-au produs prăbușirile din 4 și 5 ianuarie 2021”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net