Scene macabre în Prahova. Gestul unor gropari a atras atenția autorităților

Scene îngrozitoare dintr-un cimitir din Prahova! Doi gropari s-au filmat ascultând manele şi dansând alături de scheletul unei femei, apoi au postat imaginile pe o reţea socială, scrie Adevarul.ro. 

image

Episodul macabru s-a petrecut pe 7 februarie 2022, în cimitirul parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din comuna prahoveană Ciorani. Cei doi bărbaţi care s-au filmat alături de rămăşiţele femeii sunt groparii satului.

Aceştia fuseseră angajaţi de o familie să elibereze un loc din cavou pentru că urma să fie înmormântată o altă rudă. Cu minţile amorţite de băutura consumată în exces, cei doi gropari au descoperit în cavoul respectiv rămăşiţele aproape intacte ale unei femei decedate de mai bine de 16 ani.

Au scos scheletul din mormânt, l-au aşezat în picioare şi au mimat o horă improvizată chiar pe capacul cavoului, punând un coleg să filmeze întreaga lor ispravă, pe ritmuri de manele. Filmuleţul de 12 secunde a fost publicat recent pe TikTok şi a ajuns inclusiv la Poliţie. Groparii vor fi pedepsiți pentru fapta lor, iar consecințele acțiunii necugetate nu sunt dintre cele mai blânde. 

Autoritățile s-au autosesizat, iar groparii vor fi pedepsiți pentru fapta lor 

Oamenii legii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal, protagoniştii fiind identificaţi şi duşi la audieri, după ce s-au distrat complet nepotrivit, în cimitir. 

„Având în vedere apariţia pe o reţea socială a unui clip video ce ilustrează doi bărbaţi care sunt filmaţi lângă osemintele unei femei, compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova este abilitat să comunice: în cauză, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ciorani s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte. Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate, la acest moment fiind efectuate cercetări, în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Prahova.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net