Caz tulburător! O femeie s-a sinucis după o descoperire șocantă în telefonul iubitului

Ultima actualizare:

O femeie s-a sinucis după ce i-a cerut iubitului său telefonul pentru a se juca, dar a descoperit nișe filmuțele absolut terifiante. Ce a văzut femeia este absolut șocant!

O femeie s-a sinucis după o descoperire șocantă în telefonul iubitului
O femeie s-a sinucis după o descoperire șocantă în telefonul iubitului

O femeie și-a luat viața după o descoperire șocantă

Tina Lewis în vârstă de 24 de ani din Regatul Unit a decis să își pună capăt zilelor după ce a descoperit în telefonul iubitului său niște filmulețe în care acesta o viola în timp ce dormea, după cum relatează Mirror. 

Edward Weeks, în vârstă de 33 de ani, din Cwmbran, sudul Țării Galilor și-a înregistrat faptele groaznice în data de 28 decembrie anul trecut. Bărbatul aprofitat de faptul că tânăra suferea de mai multe probleme psihice și a fost dependentă de el încă de la începutul relației lor din 2017.

Tânăra a descoperit totul din întâmplare și i-a comunicat imediat unei prietene de-ale sale ce s-a întâmplat. Mai apoi asistentului său social a aflat și așa a ieșit la iveală întâmplarea, iar bărbatul a fost trimis în judecată.

Telefon  jpg

Matthew Cobbe, procurorul, a declarat: „Nu a fost o crimă: Doamna Lewis suferea de autism, de dereglare emoțională, de automutilare și, uneori, avea tendințe sinucigașe. Ea se prezenta ca fiind copilăroasă și purta cu ea un ursuleț de pluș. Pârâtul aspus într-un interviu că a întreținut relații sexuale cu doamna Lewis în timp ce aceasta dormea. El a descris în detaliu mișcările sale și a spus că doamna Lewis a rămas adormită pe tot parcursulactului. De asemenea, a confirmat că nu i-a dezvăluit doamnei Lewis a doua zi dimineață că a întreținut relații sexual ecu ea”.     

Procesul însă a devenit prea greu de suportat pentru femeie, așa că a decis să își pună capăt zilelor. 

Procurorul a mai adăugat: „Aici avem o victimă a cărei agonie a fost de așa natură încât, în cele din urmă, și-a luat viața... În săptămânile care au urmat, ea a agonizat în legătură cu procesul în sine, dar și cu efectul pe care urma să îl aibă asupra inculpatului".

Bărbatul ar fi suferit și el de autism potrivit avocatei sale. Acest lucru însă nu l-a scăpat de pedeaspă și a fost condamnat la opt ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net