Ce au descoperit doi părinți în camera fiicei lor, după ce micuța s-a plâns că are un monstru în dulap. „A fost un coșmar”

O fetiță s-a plâns timp de câteva săptămâni părinților ei că are un monstru în cameră, insistând că aude zgomote ciudate în fiecare noapte. Inițial, părinții micuței nu au luat-o în serios, ba chiar au glumit pe seama subiectului, însă, ce au descoperit ulterior i-a șocat! Ce au găsit, de fapt, în camera fiicei lor?

O familie a rămas șocată după ce fiica lor s-a plâns că are un monstru în cameră / foto: Pixabay
O familie a rămas șocată după ce fiica lor s-a plâns că are un monstru în cameră / foto: Pixabay

De nenumărate ori, timp de câteva sâptămâni, o fetiță din SUA le-a spus părinților că în camera ei locuiește un monstru și că aude în fiecare noapte zgomote. Ashley Massis Class, mama ei, a încercat să o calmeze, spunându-i că monștrii nu sunt reali. Însă, micuța a insistat.

„Spunea că aude un monstru în peretele dormitorului, dar ne uitasem la un film cu monștri. Nu vorbea foarte bine și când încerca să explice noi înțelegeam că spune că are un monstru în dulap. I-am spus că nu e nimeni în dulap. Făceam glume cum că ne luptăm cu monstrul. I-am dat o sticlă cu pulverizator plină cu apă ca să îl stropească pe monstru dacă îl vede.

Se speria foarte tare. A stat în camera noastră și continua să spună că sunt monștri acolo. Ne gândeam că poate este supărată deoarece tocmai născusem în februarie și înainte fusesem însărcinată și obosită”, a povestit mama, potrivit tabloidului american People.

Ce au descoperit părinții în camera fiicei lor

Ulterior, familia care locuiește într-o casă de fermă veche de 100 de ani, a observat câteva albine intrând în pod, astfel că a chemat o companie de dezinsecție. „Ne-au spus că sunt albine, probabil în căutare de un loc în care să stea. Nu le-au omorât deoarece sunt pe cale de dispariție.

Apicultor după apicultor ne-au spus că nu sunt încă în casă. Au făcut o gaură în podul nostru și au spus că nu văd nimic. Până când un altul a observat totuși ceva și a aflat că se duc, de fapt, într-un zid care este deasupra camerei fiicei mele.

La început am crezut că este un corp. M-am întrebat: «Ce este asta?». Apicultorul a spus că probabil este un stup. A luat un ciocan și a distrus peretele. Au ieșit o grămadă de albine, iar din perete curgeau șiroaie de miere. Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele. Foarte ciudat”, a explicat Ashley.

Apicultorul a scos peste 50.000 de albine din peretele camerei și câteva kilograme de miere. „A fost unul dintre cei mai mari stupi pe care i-a văzut în cariera sa de 40 de ani. 50.000 de albine roiau în dormitorul fiicei mele. A fost un coșmar”, a mai adăugat mama.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
bancomat jpeg
acoperis luat de vant craiova foto via gds.ro
judetul constanta jpeg
ceai plante jpeg
amazoane jpg
loto jpeg
stil de viata 1536x1025 jpg
index webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net