Ramona Olaru a refuzat să meargă în Asia Express. Motivul care a stat în spatele alegerii sale: „Sunt crescută la fermă”

Ramona Olaru s-a numărat printre celebritățile care au fost dorite de producătorii America / Asia Express. Frumoasa asistentă TV nu a dorit însă să accepte această provocare, iar răspunsul amplu a fost oferit în cadrul unui interviu acordat presei. 

Ramona Olaru / foto: Instagram
Ramona Olaru / foto: Instagram

Vedeta niciodată nu s-a ferit să fie transparentă în legătură cu trecutul ei plin de lipsuri. Știe ce înseamnă un stil de viață anevoios, iar acest lucru are legătură cu refuzul ei de a face parte din unele dintre cele mai urmărite reality-show-uri. 

Ramona Olaru: „Nu mi se pare că mă duc în ceva” 

Recent, vedeta de televiziune a mărturisit că Asia sau America Express i-ar fi oferit o experiență care nu îi este deloc străină. Pentru ea nu mai reprezintă deja o provocare să facă parte dintr-o competiție în care s-ar fi confruntat cu multe lipsuri.

„Nu vreau să mă duc în Asia sau, după caz, America Express, pentru că sunt crescută la fermă fără toate neajunsurile, fără mâncare, fără dormit, fără apă caldă, fără căldură, fără toate cele. Deci pentru mine nu ar mai fi o provocare. Nu mi se pare că mă duc în ceva: uau, ce fac eu aici? Ar fi așa: ok, așa și? Plus de asta nici nu am o persoană de bază cu care măcar să mă duc să fac caterincă, să fac un show extraordinar.”, a mărturisit asistenta TV, într-un interviu ego.ro

Ce spune Ramona despre viața ei amoroasă 

Nu a fost norocoasă în această ramură a vieții sale, însă știe mult mai bine acum ce își dorește, sau nu, de la un viitor partener. Nu se consideră o persoană ghinionistă dacă nu apare bărbatul potrivit pentru ea.

„Doamne, nu, din contră! Am noroc, acesta se numește noroc, pentru că m-a scăpat de tot ce a fost rău, pe bune! Nu e nici pe departe ghinion și mă pregătește pentru ceva senzațional și pentru ce merit. Am mai zis: nu mă mai pot uita în jos, pentru că îmi cade coroana și mă ia amețeala. De acum, doar așa mă uit! Și nu mă refer doar la înalțime, la tot: atitudine, comportament, bani, că nu mai vreau să dau eu nimic, nu mai vreau să le cumpăr eu de îmbrăcat și de încălțat.”, a mai spus vedeta, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net