Vladimir Putin și-a făcut publică declarația de avere! Președintele rus câștigă mai puțin decât proprii subalterni

Vladimir Putin, președintele Rusiei, în vârstă de 69 de ani, este o figură poltică controversată. Acțiunile sale din ultimele două luni au fost condamnate de o lume întreagă și i-au adus sute de contestatari. Liderul de la Kremlin are un trecut misterios și o avere impresionantă, deși declarația sa de avere arată altceva. 

Vladimir Putin și-a făcut publică declarația de avere Sursă: Profimedia
Vladimir Putin și-a făcut publică declarația de avere Sursă: Profimedia

Administrația prezidențială a Rusiei a publicat vineri, 15 aprilie, declarațiile de avere ale oficialilor. Interesant este că Vladimir Putin pare să aibă o avere mai mică decât unii dintre angajații săi. Rivalii liderului de la Kremlin susțin că, în realitate, Vladimir Putin trăiește o viață plină de lux și deține nenumărate proprietăți. 

Citește și: Steven Seagal îl laudă pe Vladimir Putin pentru războiul din Ucraina 

Conform declarației de avere, Vladimir Putin a avut anul trecut un venit de aproximativ 112.000 de euro și a câștigat mai puțin de 10 mii de euro pe lună. Cât despre proprietățile pe care le deține, președintele rus susține că are în posesie un apartament de 77 de metri pătrați și un garaj de 18 metri pătrați. Deține două autoturisme Gaz M21, şi o Lada Niva cu remorcă Skif.

Vladimir Putin are o avere colosală

Opozanții lui Vladimir Putin sunt însă de părere că declarația de avere a președintelui este una mincinoasă și că, în realitate, cel care a declanșat războiul din Ucraina se scaldă în lux și se bucură de un trai lipsit de griji.

Alexei Navalnîi dezvăluia că Vladimir Putin este deținătorul unei proprietăți impresionante situate la malul Mării Negre. Proprietatea deține propria podgorie și a fost finanțată de apropiați ai lui Putin, conform mărturiilor lui Navalîi. Potrivit opozantului rus, proprietatea este una superbă și se întinde pe o suprafață de sapte mii de hectare, iar pentru construirea ei ar fi fost cheltuite nu mai puțin de 1,12 miliarde de euro!

Opozanții lui Putin susțin că politicianul deține o vilă la Monaco, în valoare de 4,1 milioane de dolari, precum și o vilă în sudul Franței, care acum s-ar afla în posesia fostei soții a conducătorului Rusiei. 

Vladimir Putin continuă războiul în Ucraina. De la începerea atacurilor, mii de soldați și-au pierdut viața și sute de persoane nevinovate au murit, deși li s-a promis coridoare de siguranță prin care să poată părăsi zona de război.

Vezi și: Vladimir putin a semnat legea cenzurii 

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a solicitat ajutorul statelor europene și a subliniat că țara sa are nevoie de armament pentru a rezista atacului armatei ruse. Conform lui Zelenski, dacă Ucraina va fi înfrântă, Rusia va continua să atace și alte țări, precum Polonia, Republica Moldova și România. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net