Vladimir Putin și-a făcut publică declarația de avere! Președintele rus câștigă mai puțin decât proprii subalterni

Vladimir Putin, președintele Rusiei, în vârstă de 69 de ani, este o figură poltică controversată. Acțiunile sale din ultimele două luni au fost condamnate de o lume întreagă și i-au adus sute de contestatari. Liderul de la Kremlin are un trecut misterios și o avere impresionantă, deși declarația sa de avere arată altceva. 

image
Vladimir Putin și-a făcut publică declarația de avere Sursă: Profimedia

Administrația prezidențială a Rusiei a publicat vineri, 15 aprilie, declarațiile de avere ale oficialilor. Interesant este că Vladimir Putin pare să aibă o avere mai mică decât unii dintre angajații săi. Rivalii liderului de la Kremlin susțin că, în realitate, Vladimir Putin trăiește o viață plină de lux și deține nenumărate proprietăți. 

Citește și: Steven Seagal îl laudă pe Vladimir Putin pentru războiul din Ucraina 

Conform declarației de avere, Vladimir Putin a avut anul trecut un venit de aproximativ 112.000 de euro și a câștigat mai puțin de 10 mii de euro pe lună. Cât despre proprietățile pe care le deține, președintele rus susține că are în posesie un apartament de 77 de metri pătrați și un garaj de 18 metri pătrați. Deține două autoturisme Gaz M21, şi o Lada Niva cu remorcă Skif.

Vladimir Putin are o avere colosală

Opozanții lui Vladimir Putin sunt însă de părere că declarația de avere a președintelui este una mincinoasă și că, în realitate, cel care a declanșat războiul din Ucraina se scaldă în lux și se bucură de un trai lipsit de griji.

Alexei Navalnîi dezvăluia că Vladimir Putin este deținătorul unei proprietăți impresionante situate la malul Mării Negre. Proprietatea deține propria podgorie și a fost finanțată de apropiați ai lui Putin, conform mărturiilor lui Navalîi. Potrivit opozantului rus, proprietatea este una superbă și se întinde pe o suprafață de sapte mii de hectare, iar pentru construirea ei ar fi fost cheltuite nu mai puțin de 1,12 miliarde de euro!

Opozanții lui Putin susțin că politicianul deține o vilă la Monaco, în valoare de 4,1 milioane de dolari, precum și o vilă în sudul Franței, care acum s-ar afla în posesia fostei soții a conducătorului Rusiei. 

Vladimir Putin continuă războiul în Ucraina. De la începerea atacurilor, mii de soldați și-au pierdut viața și sute de persoane nevinovate au murit, deși li s-a promis coridoare de siguranță prin care să poată părăsi zona de război.

Vezi și: Vladimir putin a semnat legea cenzurii 

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a solicitat ajutorul statelor europene și a subliniat că țara sa are nevoie de armament pentru a rezista atacului armatei ruse. Conform lui Zelenski, dacă Ucraina va fi înfrântă, Rusia va continua să atace și alte țări, precum Polonia, Republica Moldova și România. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Premier Nicolae Ciuca candidatura presedintia PNL 6 aprilie 2020 FOTO Inquam Photos / George Calin
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub radu mirica animat gif
uragan Ian   foto colaj captura jpg
Vladimir Putin Foto Sergei BOBYLYOV / SPUTNIK / AFP