Vladimir Putin a semnat legea cenzurii. Pedepsele crunte pe care le riscă jurnaliștii

Vladimir Putin a luat o decizie radical─â. Liderul de la Kremlin impune cenzura total─â ├«n Rusia, iar jurnali╚Ötii care nu respect─â dolen╚Ťele conduc─âtorului risc─â ani buni de ├«nchisoare sau trimiterea ├«n lag─âre de reeducare. ├Än acest context, mai multe posturi de televiziune din Occident ╚Öi-au suspendat transmisia ├«n Rusia.┬á

image
Vladimir Putin a semnat legea cenzurii Surs─â foto: Profimedia

Vladimir Putin declară război și canalelor de televiziune din Occident. Mai multe posturi de televiziune au fost interzise de către Vladimir Putin, iar jurnaliștii care contribuie la distribuirea știrilor false, așa cum le numește liderul de la Kremlin, riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor, să plătească amenzi colosale sau, chiar și mai rău, să fie trimiși în lagăre de reeducare. 

Între posturile care au fost interzise în Rusia se numără CNN, CBS News, Bloomberg, ABC News, BBC, CBC. 

Iat─â ce prevede legea care a fost semnat─â de c─âtre Vladimir Putin

Cei care distribuie știri false riscă o amendă de la 700 de mii la 1,5 milioane de ruble sau până la 3 ani într-un lagăr de reeducare.

Pentru ┼čtiri false generate de oficiali, un grup organizat, cu crearea artificial─â de dovezi sau motivate de ur─â sau du┼čm─ânie este prev─âzut─â amend─â de la 3 la 5 milioane de ruble sau de la 5 la 10 ani ├«nchisoare.

Pentru ┼čtiri false date cu bun─â ┼čtiin┼ú─â, care au consecin┼úe grave este prev─âzut─â o pedeaps─â cu ├«nchisoarea de la 10 la 15 ani.

Pentru cereri de sancţiuni împotriva Rusiei (dacă contravenientul a fost adus la răspundere administrativă pentru aceasta la începutul anului) este prevăzută o amendă de până la 500 de mii de ruble sau până la 3 ani într-o colonie penală.

Războiul dintre Ucraina și Rusia continuă

R─âzboiul dintre Rusia ╚Öi Ucraina continu─â, de╚Öi mii de persoane au c─âzut deja victime violen╚Ťelor. Delega╚Ťiile celor dou─â ╚Ť─âri implicate ├«n conflict s-au ├«nt├ólnit de dou─â ori pentru a ├«ncerca s─â g─âseasc─â un compromis ╚Öi s─â negocieze ├«ncetarea alterca╚Ťiei.

Pre╚Öedintele Fran╚Ťei, Emmanuel Macron, a purtat o nou─â conversa╚Ťie telefonic─â cu omologul s─âu de la Kremlin ╚Öi s-a ar─âtat ├«ngrijorat de spusele lui Vladmir Putin, care nu dore╚Öte s─â renun╚Ťe la ideea demilitariz─ârii Ucrainei, ╚Ťar─â despre care consider─â c─â a c─âzut prad─â na╚Ťionalismului extrem ╚Öi neonazi╚Ötilor.┬á

┬á Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,┬áFacebook┬á╚Öi┬áInstagram!┬á ┬á┬á

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
image png
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg