Cât valorează viața unui soldat rus pentru Vladimir Putin

#Război Ucraina-Rusia

Vladimir Putin a vorbit despre sumele în numerar și la ce ar putea fi folosite acestea în ultimul său discurs televizat, primele sale remarci care încearcă să justifice invazia Ucrainei de când a anunțat-o, acum mai bine de o săptămână.

arme Rusia razboi ucraina

El a spus că vor fi salarii de până la 5 milioane de ruble, reprezentând 45.000 de dolari la ratele curente după ce moneda s-a prăbușit, către familiile soldaților ruși căzuți pe câmpul de luptă, după ce guvernul rus a confirmat, în sfârșit, victimele și a spus că peste 500 dintre forțele lor au murit. Estimările ucrainene ale trupelor ruse ucise sunt mult mai mari, sărind cu mult peste valoarea estimată de ruși. 

Rusia consideră că războiul merge conform planului

„Din păcate, avem pierderi, iar datoria noastră este să sprijinim familiile militarilor noștri care luptă pentru poporul nostru, poporul Rusiei ”, a spus Putin în timpul declarației de ieri, în a opta zi a invaziei, unde i-a caracterizat pe ucraineni care își apără patria drept „gansteri extremi”.

El a făcut comentariile despre programul de beneficii militare pentru supraviețuitorii țării sale, chiar dacă a numit operațiunea din Ucraina un „succes” și a spus „toate sarcinile care au fost stabilite sunt rezolvate cu succes”. 

Invazia a atras un val de sancțiuni internaționale și un vot răsunător pentru a o condamna la Națiunile Unite. 

„Toți membrii familiei tuturor soldaților căzuți pe care îi vor primi vor primi plăți de asigurare și fiecare membru al familiilor lor va primi compensații financiare”, a spus Putin într-o întâlnire virtuală cu consiliul său de securitate.

„Dar în plus, cred că este necesar să se stabilească plăți suplimentare armatei, militare și altor forțe care participă la această operațiune în valoare de 5 milioane de ruble”, a mai transmis liderul de la Kremlin.

Apoi a subliniat plăți specifice pentru răniți, pe fondul unei multitudini de imagini video cu vehicule rusești incendiate și distruse, chiar și pe fondul bombardamentelor susținute de către Rusia asupra orașelor ucrainene. 

„Toți militarii care participă la această operațiune vor primi, de asemenea, plăți suplimentare, plăți de asigurare, plus despăgubiri pentru eventualele răni dacă un soldat nu își poate continua serviciul militar ca urmare a acestei operațiuni, ei vor primi o plată de 2,9 milioane de ruble.”

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net