Steven Segal îl laudă pe Vladimir Putin pentru războiul declanșat: «Sunteți familia mea! Vă iubesc, la bine și la rău»

Ultima actualizare:

Steven Seagal este un actor cunoscut în întreaga lume datorită filmelor de acțiune în care a jucat de-a lungul timpului. De ziua sa de naștere, când a împlinit 70 de ani, actorul a susținut un discurs bizar, prin care și-a exprimat sprijinul față de deciziile lui Vladimir Putin și războiul pe care liderul de la Kremlin l-a declanșat. 

Steven Seagal și Vladimir Putin sunt buni prieteni Sursă foto: Profimedia
Steven Seagal și Vladimir Putin sunt buni prieteni Sursă foto: Profimedia

Steven Seagal a împlinit 70 de ani pe data de 10 aprilie. Starul de la Hollywood nu și-a sărbătorit ziua de naștere în Statele Unite ale Americii, ci în Moscova, Rusia, înconjurat de unii dintre cei mai aprigi susținători ai lui Vladimir Putin.

Citește și: Steven Segal, prietenul lui Putin, declarație bizară după declanșarea războiului 

De la petrecere nu a lipsit meniul bogat, băuturile de fițe și muzica bună. Elementul care a stârnit controverse a fost cel în care Steven Seagal a pășit pe scenă pentru a vorbi, în mod direct, despre susținerea regimului lui Vladimir Putin, implicit a războiului pe care acesta l-a declanșat în Ucraiana!

Steven Segal și-a exprimat sprijinul față de Vladimir Putin
Steven Segal și-a exprimat sprijinul față de Vladimir Putin

Prezentatorul televiziunii de stat ruse Vladimir Soloviev, care este puternic pro-Kremlin și anti-Ucraina, a fost și el prezent la cină și a fost văzut stând lângă actorul de la Hollywood, într-un videoclip viral. Margarita Simonyan, unul dintre cei mai importanți moguli mass-media pro-Kremlin din Rusia și redactor-șef al revistei Russian Today, a fost de asemenea prezentă, potrivit Financial Times.

Steven, care poartă o coadă de cal elegantă și o mustață groasă, stă pe o scenă și le spune invitaților: „Fiecare dintre voi, sunteți familia mea și sunteți prietenii mei. Și vă iubesc pe toți și suntem împreună, la bine și la greu", a rostit Seagal. Fanii și-au exprimat dezamăgirea după ce au văzut videoclipul și mulți dintre ei au subliniat că nu îl vor mai privi la fel pe starul cinematografiei mondiale. 

Steven Seagal este bun prieten cu Vladimir Putin

Lui Steven Seagal i s-a acordat un pașaport rusesc în 2016, după ce și-a exprimat sprijinul pentru anexarea Crimeei în 2014. În anul 2018 a fost numit trimis special al Rusiei în Statele Unite ale Americii. 

Vladimir Putin a atacat Ucraina pe 24 februarie 2021. De atunci, mii de soldați și-au pierdut viața, iar sute de civili nevinovați și-au găsit sfârșitul din cauza altercațiilor sângeroase. Zeci de orașe au fost distruse, iar copiii au căzut victime schimbului de focuri dintre cele două tabere.

Vezi și: Steven Seagal face filme de duzină în România 

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a solicitat în cursul zilei de miercuri ajutor din partea statelor europene și a subiniat că dacă Ucraina cedează, furia Rusiei se va îndrepta către alte țări, precum Polonia, Republica Moldova și România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net