Ce operații estetice are Vladimir Putin? Răspunsul experților esteticieni

Vladimir Putin va împlini 70 de ani în această toamnă, însă nimic din înfățișarea liderului de la Kremlin nu trădează acest lucru. Experții în chirurgie estetică citați de The Sun bagă mâna-n foc că președintele a apelat la bisturiu pentru a pune stavilă procesului firesc de îmbătrânire, asemenea vedetelor de la Hollywood.

image

Imaginile recente cu președintele rus Vladimir Putin ne arată, dincolo de un om hotărât, o persoană peste care anii parcă au încetat să mai treacă. Un chip bucălat, cu pielea de pe frunte frumos întinsă, cu pleoapele ferme, adică exact ce nu te-ai aștepta să vezi la un bărbat în pragul vârstei de 70 de ani.

Cu siguranță, regimul sănătos de viață al liderului de la Kremlin, dieta atent supravegheată și programul susținut de sport âl ajută pe Putin să se mențină în formă, dar n-au nici pe departe darul de a șterge ridurile și de a ridica pomeții. Asta poate face numai mâna abilă a unui estetician.

Dr. Gerard Gamble: ”Are, în mod evident, fața unui om operat”

Specialiștii în chirurgie estetică consultați de The Sun au confirmat ceea ce orice om obișnuit poate vedea cu ochiul liber. Gerard Gamble, cel mai renumit chirurg plastician din Marea Britanie, a declarat fără rețineri că ”Putin are fața unui om operat”.

„Forma feţei lui Putin s-a schimbat, în mod evident, de-a lungul anilor. Atunci când îmbătrânim, faţa noastră se subţiază. În cazul lui Putin însă, faţa lui a devenit mai lată, mai bine conturată. Aş spune că, în mod clar, Putin are un chirurg plastician în echipa sa. Care a muncit din greu pentru a-l meţine tânăr şi viguros“, a explicat doctorul Gerard Gamble. 

Putin și-a injectat Botox, și-a șters cearcănele și și-a remodelat bărbia

Se pare că seria intervențiilor estetice a început în 2011. Atunci, Putin şi-ar fi injectat botox pentru a scăpa de ridurile de pe faţă. În 2014, după divorțul de Lyudmila Ocheretnaya, femeia care i-a fost soţie timp de trei decenii, Putin și-a dorit să scape de cearcănele de sub ochi, apoi și-a remodelat bărbia.

Așa arăta Vladimir Putin în 2011. Foto: Getty Images
Așa arăta Vladimir Putin în 2011. Foto: Getty Images

„Ceea ce a făcut Putin, prin aceste operaţii estetice repetate, nu reprezintă ceva rar. De fapt, tot mai mulţi conducători ai lumii apelează la astfel de intervenţii“, a explicat pentru The Sun, Patricia Wexler, care practică chirurgia plastică, la New York.

Citește pe Adevarul.ro despre regimul strict de viață al președintelui Vladimir Putin

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net