Vladimir Putin, sub lupa psihologului criminalist și a astrologului. Ce ascunde liderul de la Kremlin?

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Vladimir Putin a decis să atace Ucraina în urmă cu trei zile, iar acțiunile sale sunt urmărite cu interes și îngrijorare de o lume întreagă. Personalitatea liderului de la Kremlin a fost întotdeauna subeict de discuții, iar astrograma sa ascunde indicii importante despre viitor, conform astrologului Cristina Demetrescu. 

Vladimir Putin este una dintre cele mai controversate figuri ale politicii mondiale
Vladimir Putin este una dintre cele mai controversate figuri ale politicii mondiale

Vladimir Putin este un lider controversat, iar astrologul Cristina Demetrescu susține că viitorul liderului de la Kremlin nu este atât de strălucit așa cum și-l imaginează președintele rus. Astrologul a dezvăluit că astrograma lui Vladimir Putin dezvăluie un destin zbuciumat și predispus răsturnărilor dramatice de situație. 

Profilul psihologic şi astrologic deopotrivă a lui Vladimir Putin necesită în momentul de faţă discuții foarte serioase cu criminologi, pentru că noi deja discutăm de un criminal. Nu putem negocia cu un criminal în condiţii de discurs liber", dezvăluie Cristina Demetrescu. 

Planetele lui Vladimir Putin în tranzit sunt în cădere. Lucrurile nu sunt aşa cum şi-ar dori. Energie nu mai are aşa mult, iar ceea ce se întâmplă în momentul acesta este un război inutil. Pentru că este atacat din toate direcțiile balanță sa de dezechilibrează şi va ajunge un factor auto distructiv", susține Cristina Demetrescu, conform Antena 3. 

Personalitatea lui Vladimir Putin a trezit interesul și unuia dintre cei mai renumiți psihologici criminaliști din țară, Tudorel Butoi. Din punctul de vedere al lui Tudorel Butoi, Vladimir Putin suferă de ceea ce se numește frustrarea inferiorității și tocmai din acest motiv a încercat să își creeze de-a lungul timpului o imagine de temut, reușind să obțină centura neagră la judo și practicând tot felul de sporturi.

Tudorel Butoi, psiholog criminalist Sursă foto: Antena 3
Tudorel Butoi, psiholog criminalist Sursă foto: Antena 3

Tudorel Butoi consideră că Vladimir Putin este o persoană deosebit de ambițioasă și dornică de afirmare. Pe de altă parte, președintele Rusiei ar avea predispoziția de a acționa impulsiv de multe ori. 

Este un individ ambițios. Aşa a fost şi Napoleon şi Iulius Cezar şi mulţi alţii care au compensat handicapuri prin ambiție, energie, prin mișcare rapidă atât a minţii cât şi a acțiunilor lor. Aşa este şi acest Putin, iar din această perspectivă apare o nenorocită de trăsătură şi anume imprevizibilitatea", a declarat Tudorel Butoi. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net