Vladimir Putin, sub lupa psihologului criminalist și a astrologului. Ce ascunde liderul de la Kremlin?

#Război Ucraina-Rusia

Vladimir Putin a decis să atace Ucraina în urmă cu trei zile, iar acțiunile sale sunt urmărite cu interes și îngrijorare de o lume întreagă. Personalitatea liderului de la Kremlin a fost întotdeauna subeict de discuții, iar astrograma sa ascunde indicii importante despre viitor, conform astrologului Cristina Demetrescu. 

Vladimir Putin este una dintre cele mai controversate figuri ale politicii mondiale
Vladimir Putin este una dintre cele mai controversate figuri ale politicii mondiale

Vladimir Putin este un lider controversat, iar astrologul Cristina Demetrescu susține că viitorul liderului de la Kremlin nu este atât de strălucit așa cum și-l imaginează președintele rus. Astrologul a dezvăluit că astrograma lui Vladimir Putin dezvăluie un destin zbuciumat și predispus răsturnărilor dramatice de situație. 

Profilul psihologic şi astrologic deopotrivă a lui Vladimir Putin necesită în momentul de faţă discuții foarte serioase cu criminologi, pentru că noi deja discutăm de un criminal. Nu putem negocia cu un criminal în condiţii de discurs liber", dezvăluie Cristina Demetrescu. 

Planetele lui Vladimir Putin în tranzit sunt în cădere. Lucrurile nu sunt aşa cum şi-ar dori. Energie nu mai are aşa mult, iar ceea ce se întâmplă în momentul acesta este un război inutil. Pentru că este atacat din toate direcțiile balanță sa de dezechilibrează şi va ajunge un factor auto distructiv", susține Cristina Demetrescu, conform Antena 3. 

Personalitatea lui Vladimir Putin a trezit interesul și unuia dintre cei mai renumiți psihologici criminaliști din țară, Tudorel Butoi. Din punctul de vedere al lui Tudorel Butoi, Vladimir Putin suferă de ceea ce se numește frustrarea inferiorității și tocmai din acest motiv a încercat să își creeze de-a lungul timpului o imagine de temut, reușind să obțină centura neagră la judo și practicând tot felul de sporturi.

Tudorel Butoi, psiholog criminalist Sursă foto: Antena 3
Tudorel Butoi, psiholog criminalist Sursă foto: Antena 3

Tudorel Butoi consideră că Vladimir Putin este o persoană deosebit de ambițioasă și dornică de afirmare. Pe de altă parte, președintele Rusiei ar avea predispoziția de a acționa impulsiv de multe ori. 

Este un individ ambițios. Aşa a fost şi Napoleon şi Iulius Cezar şi mulţi alţii care au compensat handicapuri prin ambiție, energie, prin mișcare rapidă atât a minţii cât şi a acțiunilor lor. Aşa este şi acest Putin, iar din această perspectivă apare o nenorocită de trăsătură şi anume imprevizibilitatea", a declarat Tudorel Butoi. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
andreea antonescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
apostol gabriel
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg