Vladimir Putin a fost intervievat de Naomi Campbell cu ani în urmă! Ce afirmații controversate a făcut liderul de la Kremlin

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Președintele rus Vladimir Putin a fost intervievat, cu mai bine de un deceniu în urmă, de către fotomodelul Naomi Campbell. Cei doi au discutat despre dietă, exerciții fizice și pasiunile liderului de la Kremlin. 

Naomi Campbell l-a intervievat pe Vladimir Putin în anul 2011 Sursă: Gettyimages
Naomi Campbell l-a intervievat pe Vladimir Putin în anul 2011 Sursă: Gettyimages

Naomi Campbell l-a intervievat pe Vladimir Putin în anul 2011. Fotomodelul nu a discutat despre politică cu liderul de la Kremlin și a evitat subiectele controversate. În schimb a preferat să îl chestioneze asupra modului în care reușește să își mențină condiția fizică. 

La vremea respectivă Vladimir Putin nu ocupa funcția de președinte a Rusiei, ci era premierul țării. Întrebat care era secretul fizicului său remarcabil, Putin dezvăluia că nu frecventează sala de sport atât de des pe cât ar trebui. În schimb, a dezvăluit că înoată zilnic și se întâlnește adesea cu prietenii săi pentru a "desfășura activități extracurriculare". 

Naomi Campbell l-a întrebat pe Putin ce consideră despre popularitatea de care se bucura în rândul femeilor și a făcut referire la decizia unor studente din Moscova de a poza într-un calendar pentru a marca aniversarea de 58 de ani a liderului de la Kremlin. 

Îmi plac foarte mult femeile. Sunt frumoase”, a spus el, descriindu-le pe acestea ca fiind „curajoase și nu speriate” în decizia lor de a-l susține public.

Ea l-a întrebat pe Putin, care deține centură neagră în judo despre care se știe că a participat la lupte de arte marțiale mixte, dacă a fost vreodată implicat într-un scandal în care a fost nevoit să își folosească forța în cadrul unei bătălii stradale. 

Nu, nu este genul meu. De când aveam 14 ani, am făcut judo”, a spus el. "Dar luptele cu pumnii goi pe care am le-am văzut au fost foarte impresionante. Băieții ăștia sunt duri. Am urmărit echipele rusești, franceze și britanice și fiecare dintre acești sportivi merită un mare credit. Există chiar și femei care practică sportul ăsta", a declarat Putin, în cadrul interviului. 

Kievul continuă să fie sub asediul soldaților ruși

Vladmir Putin a declanșat atacul asupra Kievului în urmă cu trei zile. 26 februarie este cea de-a treia zi de conflict, iar pierderile omenești continuă să crească în ambele tabere. Conform celor mai recente informații, aproape 1.000 de civili nevinovați și-au pierdut viața în urma schimbului de focuri. Peste 100.000 de oameni speriați și-au părăsit țara natală, iar Vladimir Putin nu dă semne că ar dori să înceteze atacul. 

Uniunea Europeană a stabilit un set de sancțiuni care urmează să fie aplicat Rusiei

Oficialii Uniunii Europene și a Marii Britanii au stabilit deja un set de sancțiuni care urmează să fie aplicat Rusiei și liderului de la Kremlin. Conturile lui Putin urmează să fie blocate, însă îi este permisă călătoria în Uniunea Europeană din considerente diplomatice și în eventualitatea în care este deschis unui dialog. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net