Fratele Prințesei Diana rupe tăcerea. Ce se întâmplă la mormântul lui Lady Di, la 27 de ani de la moartea acesteia

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

La 27 de ani de la moartea Prințesei Diana, mormântul său continuă să fie un loc de reculegere  pentru familia sa. Charles Spencer, fratele regretatei Lady Di, a făcut recent o mărturisire emoționantă despre vizitele sale frecvente la locul de odihnă al surorii sale, oferind o privire intimă asupra durerii care persistă chiar și după atâția ani.

Prințesa Diana, pe vremea când încă trăia, alături de cei doi băieți ai săi.
Prințesa Diana, pe vremea când încă trăia, alături de cei doi băieți ai săi.

Prințul Harry: „Nicio vizită la mormântul mamei nu e ușoară”  

În cartea sa „Rezerva”, Prințul Harry își împărtășește experiența vizitei sale la mormântul mamei sale, subliniind dificultățile emoționale pe care le implică o astfel de întâlnire. El a descris cum, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la moartea mamei sale, a simțit nevoia să o aducă pe Meghan Markle la mormânt. „Nicio vizită la mormântul mamei nu e ușoară”, a spus Harry, explicând că emoția și dorința de a se conecta cu Diana sunt mereu prezente.

Înainte de a o aduce pe Meghan, Harry a mers singur pentru a depune flori și a se ruga: „Am depus florile pe mormânt… am vorbit cu mama în gând, i-am spus că mi-e dor de ea și i-am cerut să mă ghideze în viață,” a declarat el, reflectând asupra legăturii profunde pe care o are cu Diana, chiar și după moartea acesteia.

Vizitele lui Charles Spencer la mormântul surorii sale

Charles Spencer, custode al proprietății familiale Althorp unde se află mormântul Dianei, a mărturisit că îi duce dorul surorii sale chiar și la 27 de ani de la dispariția ei. „Merg la mormântul Dianei cam zilnic”, a declarat el într-o apariție recentă la emisiunea „Good Morning Britain”. Mormântul, situat pe o insulă mică din lacul din Pleasure Garden, este un loc de reculegere privat, accesibil doar celor apropiați.

În trecut, un pod oferea acces mai ușor la mormânt, dar acesta a fost distrus pentru a preveni intruziunile și posibilele acte de vandalism. Acum, mormântul Dianei este protejat, permițându-i să se odihnească în liniște, vizitat doar de membrii familiei și de cei mai apropiați prieteni.

Charles Spencer a recunoscut că toți avem traume în familie și că este important să ne obișnuim cu ele, chiar dacă ele nu dispar vreodată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton foto profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
augustus mihai  jpeg
pasageri avion scaune foto pixabay
Cuvantul din limba romana care nu poate fi tradus in engleza  Ce variante similare se pot gasi insa jpg
1 plante medicinale jpg jpeg
faten hamama actrita araba jpg
avion pexels jpg
catedrala notre dame jpeg
kate middleton foto profimedia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net