Casa familiei Prințesei Diana se vinde cu 14.000.000 $! Cum arată vila

Casa familiei Prinţesei Diana a fost scoasă la vânzare pentru prima dată în 22 de ani. Superba vilă londoneză se vinde cu 13,8 milioane de dolari. Inițial, a aparținut contesei Raine Spencer, mama vitregă a lui Lady Di.

Prințesa Diana, într-o rochie neagră cu o coroană argintie pe cap
Prințesa Diana obișnuia să viziteze casa mamei sale vitrege (Foto: Profimedia)

Casa a fost construită în anii ’80 și este situată în cartierul de lux Mayfair, din Londra. Vila are 4 etaje și 5 dormitoare și a fost scoasă la vânzare pe site-urile de imobiliare Whetherell și Chestertons. „Datorită conexiunilor cu aristocraţia şi regalitatea, ne aşteptăm ca această casă să atragă un interes puternic din partea cumpărătorilor pretențioși din întreaga lume. Aceasta este o casă trofeu cu o istorie ilustră”, a declarat Danish Arif, şeful vânzărilor Mayfair la Chestertons.

Lady Di era atașată de această casă

Casa din Londra a familiei Prințesei Diana
Casa are patru etaje (Foto: Wetherell)

Casa are 430 de metri pătrați și include un hol, o sală de recepție, mai multe bucătării, o bibliotecă încăpătoare, dressing-uri, mai multe băi, dar și un apartament separat cu un lounge care se deschide spre o terasă orientată spre sud. O scară uriașă unește toate cele patru etaje.

Earl Spencer, tatăl Prințesei Diana, a cumpărat-o ca un cadou pentru mama ei vitregă, contesa Raine Spencer, în anii ’90. Doi ani mai târziu, Earl a murit, dar Raine a continuat să locuiască în casă. Nu după mult timp, în scurta perioadă dintre divorțul din 1996 al „Prințesei Inimilor” de Prințul Charles și moartea ei tragică din 1997, Lady Di a devenit un vizitator frecvent al proprietății, fiind atașată de această locuință, relatează New York Post. Raine Spencer a rămas în vila londoneză până la începutul anilor 2000, când s-a mutat într-un conac din cărămidă roșie din Grosvenor Square. În cele din urmă, casa a fost vândută colecționarilor de artă Alan și Mary Hobart.

Unul dintre dormitoare (Foto: Wetherell)
Unul dintre dormitoare (Foto: Wetherell)

Când contesa Spencer deținea casa, printre invitați se numărau fiica ei vitregă Diana, Prințesa de Wales, contele Jean-François Pineton de Chambrun, Mohammed Al Fayed și celebrul hairstylist Peter Constandinos. Iar pe vremea familiei Hobart, pereții erau ornați cu multe opere de artă prestigioase, iar proprietatea servea ca muzeu de artă privat.”, a explicat Peter Wetherell, fondatorul Wetherell.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1962 Împreună cu soţul ei, Andrei.
image
image
image
image
image
image
plaja pixabay1 jpg
liceeni bacalaureat examen bac foto mediafax
bacalaureat jpeg
bord masina jpg
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
shaorma de casa jpeg
shutterstock 1893899740 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net