Chiriașa buclucașă! A stat într-o casă de lux aproape 2 ani, fără să plătească chirie. Ce motive hilare a invocat

Ultima actualizare:

Un caz bizar a lăsat fără cuvinte Departamentul de Poliție din Los Angeles! Se pare că o femeie a reușit să rămână într-o locuință Airbnb vreme de 575 de zile, fără să plătească nimic! În cele din urmă, proprietarul a reușit să o scoată pe femeie din casa sa, cu ajutorul autorităților.

Proprietarul a apelat la ajutorul autorităților / foto: Shutterstock
Proprietarul a apelat la ajutorul autorităților / foto: Shutterstock

Un caz neobișnuit a uimit Departamentul de Poliție din Los Angeles, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro. Se pare că o femeie a reușit să rămână într-o locuință Airbnb vreme de 575 de zile, fără să plătească chirie! Cu toate acestea, în cele din urmă, proprietarul a reușit să o scoată pe femeie din casa sa, apelând la ajutorul autorităților.

Chiriașa buclucașă, Elizabeth Hirschhorn (55 de ani), a fost scoasă chiar în această vineri de către poliție, din casa în valoare de 3,5 milioane de dolari, pe care o luase în stăpânire. Inițial, ea a închiriat un sejur de 6 luni în această locație, însă a rămas aici și după ce a expirat acest termen. Motivul de care s-a prelevat pentru a rămâne în casă a fost pandemia Covid-19, cât și un duș construit ilegal.

A locuit ilegal din 2021 și nu a plătit chirie

Proprietarul, Sascha Jovanovic (61 de ani), a încercat să o mai evacueze pe femeie, dar nu doar că nu a reușit, dar aceasta l-a dat în judecată și a cerut 100.000 de dolari pentru a părăsi locuința. La un moment dat, Elizabeth Hirchhorn a fost văzută cărând cutii din casă, alături de trei alți prieteni, iar proprietarul a intrat imediat în alertă. El a chemat poliția și a schimbat încuietorile casei, cât timp femeia era plecată.

„Sunt foarte ușurat și, de asemenea, un pic copleșit”, a spus bărbatul. „A durat mult timp, dar acum în sfârșit a plecat! Acest sfârșit de săptămână va fi unul pozitiv”, a spus proprietarul casei, potrivit sursei citate. Situația a devenit și mai bizară după ce fosta chiriașă l-a acuzat pe proprietarul casei de hărțuire, după ce a schimbat încuietorile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net