Crimă șocantă în județul Olt! Victima și criminalul se cunoscuseră cu numai câteva ore în urmă, în tren

Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din București, a fost ucis de către un tânăr din județul Olt, în vârstă de numai 22 de ani. Se pare că crima ar fi avut loc în noaptea dintre 23 spre 24 octombrie, însă cadavrul victimei a fost descoperit tocmai pe 6 noiembrie. Cei doi se cunoscuseră cu doar câteva ore înainte de producerea crimei, în tren.

Cei doi se cunoscuseră în tren / foto: Shutterstock
Cei doi se cunoscuseră în tren / foto: Shutterstock

Potrivit celor de la adevarul.ro, cei doi se cunoscuseră în trenul din București către Roșiori de Vede, iar alături de tânăr era și iubita acestuia, în vârstă de 19 ani. Se pare că toți trei au coborât în gara CFR Roșiori de Vede, de unde au luat un taxi până la domiciliul tânărului, în comuna Mihăești, județul Olt.

Se pare că cei trei au consumat alcool, iar bărbatul ar fi făcut avansuri sexuale partenerei tânărului, motiv pentru care acesta l-a atacat și ucis. Apoi, trupul victimei ar fi fost târât pe un câmp din apropiere și aruncat în albia pârâului Călmăţui. Procurorii au spus că tânărul în vârstă de 22 de ani deja și-a recunoscut fapta.

Crimă șocantă în județul Olt

„În cauză s-a constituit o echipă operativă de cercetare complexă formată din poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Olt, Poliţia Drăgăneşti-Olt, Secţia de Poliţie Rurală Dăneasa, Serviciul Criminalistic, care sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, beneficiind şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei Investigaţii Criminale, SIC – Sector 1 Bucureşti, SIC – Teleorman, SIC – Braşov, Poliţia Municipiului Roşiori de Vede, precum şi Serviciul Operaţiuni Speciale Olt, au întreprins activităţi investigative complexe, soldate cu identificarea autorului”, au comunicat cei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Procurorii au oferit mai multe detalii despre această crimă șocantă, într-un comunicat de presă. „În fapt, s-a stabilit că în  noaptea de 23/24.10.2023 autorul însoţit de prietena sa, o tânără în vârstă  de 19 ani, s-au deplasat cu trenul din direcţia Bucureşti -Roşiori de Vede, ocazie cu care au întâlnit victima NG. Toţi trei au coborât în gara CFR Roşiori de Vede, de unde au luat un taxi ce i-a transportat până la domiciliul autorului, din comuna Mihăeşti, județul Olt.

Acolo, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, întrucât victima i-a făcut avansuri sexuale prietenei autorului, între cei doi s-a iscat un conflict fizic, împrejurare în care autorul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii, picioarele şi cu o cheie tubulară metalică în zona feţei şi a toracelui, provocându-i leziuni, respectiv fracturi costale, de stern şi rupturi de organe interne, ce au condus la decesul victimei”, au spus procurorii, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net