Cine ar fi fiul secret al Regelui Charles. Bărbatul cere și test de paternitate

#Casa Regală a Marii Britanii

Australianul Simon Charles Dorante-Day, bărbatul care pretinde că este primul fiu al regelui Charles și al reginei Camilla, îi cere regelui să facă un test de paternitate. Dorante-Day s-a născut în Portsmouth în 1966 și a fost adoptat de un cuplu pe nume Karen și David Day. Bunicii săi adoptivi, Winifred și Ernest Bowlden, au lucrat amândoi pentru regina Elisabeta a II-a și pentru prințul Philip.

Regele Charles Foto: arhivă Click!
Regele Charles Foto: arhivă Click!

Dorante-Day a fost adoptat la opt luni

Născut pe 5 aprilie 1966 în Portsmouth, Marea Britanie, Dorante-Day a fost adoptat la doar opt luni. În vârstă de 58 de ani, el afirmă că bunica sa adoptivă, care a lucrat pentru fosta regină Elisabeta a II-a, i-ar fi spus pe patul de moarte că este fiul regelui Charles și al reginei Camilla.

Acesta remarcă că, în perioada dinaintea nașterii sale, regele Charles a fost în Australia pentru studii, în timp ce Camilla nu a fost văzută în public timp de aproximativ nouă luni. Recent, cu ocazia vizitei regelui și reginei în Australia, Dorante-Day a postat pe Facebook, evidențiind asemănările între caracteristicile sale fizice și cele ale fiilor regelui, William și Harry.

Foto: 7news.com.au
Foto: 7news.com.au

Dorante-Day vrea să convingă regele Charles să participe la un test de paternitate

„Soția mea, dr. Elvianna, și cu mine credem că un test de paternitate în patru direcții este soluția necesară pentru a clarifica această situație după 58 de ani”, a declarat Dorante-Day.

El continuă să susțină că regele Charles și Camilla s-au cunoscut în adolescență, având îndoieli cu privire la datele oficiale ale întâlnirii lor. Tată a nouă copii, Dorante-Day locuiește în Queensland și a oferit mai multe interviuri în care își explică motivele credințelor sale, inclusiv prin comparații cu trăsăturile fizice ale membrilor familiei regale.

Dorante-Day intenționează să introducă o acțiune în justiție pentru a convinge regele Charles să participe la un test de paternitate. El susține că, până la vârsta de opt luni, regina Camilla s-ar fi ocupat personal de el, în timp ce ar fi fost ținut ascuns de familia regală și de ofițerii de protecție. De asemenea, el își descrie relația cu regretata regină Elisabeta a II-a drept una de familie, numind-o „bunica” sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
slabire pixabay jpg
cluj napoca jpg
pistol jpg
Festivalul dovlecilor jpeg 5 jpeg
centrale termice de apartament webp
Cathedral Plaza FOTO Facebook
romani care au revenit din rusia impresionati de ce au gasit intr un oras din romania jpg
gandit 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net