Prințul care a revenit în Familia Regală britanică. Decizia luată de Regele Charles

#Casa Regală a Marii Britanii

Luna trecută, Regele Charles încerca din răsputeri să îl facă pe fratele său mai mic, Prințul Andrew, să părăsească reședința sa din Royal Lodge. De altfel, suveranul încerca să facă acest lucru încă de la începutul anului. Dar iată că, monarhul Marii Britanii a decis să îi permită Ducelui de York să revină în sânul familiei, fără a-i permite însă să reia îndatoririle publice.

Prințul Andrew s-a întors în Familia Regală / foto: arhiva Click!
Prințul Andrew s-a întors în Familia Regală / foto: arhiva Click!

În ultima lună, Prințul Andrew a fost fotografiat de numeroase ori alături de membri de rang înalt ai Familiei Regale. Cel mai notabil a fost atunci când a fost fotografiat călătorind cu Prințul William și Prințesa Kate la o biserică din Scoția, un gest care a semnalat publicului că Prințul Andrew a revenit în sânul familiei.

Reapariția ar fi fost aranjată chiar de Regele Charles, care a sugerat ca Prințul de Wales să viziteze biserica împreună cu fratele său în timpul vacanței de vară. Prezența lui Andrew alături de Prințul și Prințesa de Wales a fost un mesaj clar pentru națiune. Deși nu mai are o calitate oficială și nu mai îndeplinește atribuții regale, Ducele de York face încă parte din familie.

Prințul Andrew revine treptat în centrul atenției

Este mai mult decât și-ar fi putut dori el”, a declarat o sursă, potrivit tabloidului britanic Mirror

Așadar, suveranul a avut mai multe discuții private cu fratele său și a decis că Andrew nu se va întoarce la îndatoririle oficiale, ci va reveni la viața de familie. Acest pas este văzut de surse ca un efort de a lăsa problemele din trecut și de a restabili unitatea familiei. Cu toate acestea, Palatul Buckingham și Palatul Kensington au refuzat să comenteze oficial această schimbare de poziție.

Reintegrarea lui Andrew în Familia Regală este văzută ca o mișcare simbolică importantă, marcată de o combinație de iertare și pragmatism din partea Regelui Charles. 

În timp ce publicul s-a obișnuit să îl vadă pe Ducele de York în umbră în ultimii ani, această nouă etapă sugerează că Familia Regală este dispusă să îl readucă în cercurile private, deși fără îndatoriri oficiale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
britanic sibiu captura video jpg
monede moneda freepik jpeg
crima pexels jpg
gradinarit  jpg
pesto pinguin profimedia (1) jpg
indian creek village shutterstock jpg
intersectie jpg
Lyle Erik Menendez profi Descopera 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net